Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Ugodni zvuci Badnje večeri

Za poseban ugađaj koji možete stvoriti za Badnju večer svakako je, uz uređivanje stola, bitna i glazba.

Kada odaberete glazbu za večeru poželjno je da godi svima. Vjerojatno vrlo dobro poznajete ljude s kojima će te provesti Badnjak tako da vjerujemo da će odabir biti potpuni uspjeh.

Ako, pak, lutate u bespuću božićnih glazbenih izdanja She.hr ima nekoliko prijedloga božićnih CD-a izdavačke kuće Menart. Na Vama je samo da odaberete.

Odabir može pasti na domaće izvođače poput tamburaša ili klapa.

Slavonia band – "Radost Božića" na albumu se nalaze tamburaške obrade božićnih skladbi kako onih tradicionalnih tako i malo novijeg datuma.

Klapa Luka Ploče – „Božićne“ sadrži 12 klapskih obrada tradicionalnih hrvatskih i svjetskih božićnih pjesama.

Ako Vaše društvo pak voli više operu i ozbiljniju glazbu onda će može biti Luciano Pavarotti – "Sveta noć (božićne pjesme)" ili pak "The Three Tenors Christmas (posebno izdanje CD i DVD)". Oba izdanja zaslužuju da postanu dio Vaše božićne kolekcije.

Pravi božićni ugođaj svakako ćete stvoriti s albumom "Christmas Songs By Sinatra". To je kolekcija skladbi napravljenih s bogatim orkestralnim dionicama i swing aranžmanima i odgovarati će gotovo svačijem ukusu. Najviše će ga cijeniti stariji, ali i oni mlađi kojima možda upravo na taj način otkrijete poznatog glumca i pjevača Franka Sinatru.

Ima i za malo rokerskije raspoložene, nikako nećete pogriješiti s Elvisom Presleyem i albumom "White Christmas" koji sadrži 25 skladbi među kojima su: "The Wonderful World of Christmas", "White Christmas", "Silent Night", "Here Comes Santa Claus". Dakle, „lagani“ album za ugodne blagdane.

Preferiraju li gosti ženske vokale, možete posegnuti za albumima Mariah Carey "Merry Christmas" ili pak Celine Dion "These Are Special Times". Obje glazbenice imaju osebujne vokale.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

 Glazbeno dramska biografija 'Elvis' u distribuciji Blitza prati život i glazbu jedinstvenog i neponovljivog kralja rock'n'rolla, Elvisa Presleyja, čiji život nije bio nimalo jednostavan...

Zanimljivosti

Elvis je ušao u legendu kao čovjek nesvakidašnjeg glazbenog talenta i neopisive ljepote.

Zanimljivosti

ELVIS je stoga jedan od najočekivanijih filmova u 2022. godini, a u kina stiže početkom ljeta u distribuciji Blitz filma.

She Book Club

Rujana Bušić Srpak autorica je dvije zbirke poezije Između ljubavi i ništa i Između vremena i nas. Pravi užitak za ljubitelje ljubavnih pjesama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.