Uklanjanje nečistoća i šminke s inovativnom aktivnom teksturom

Čisti koncentrat slatkog užitka, novi Bio Beauté® by NUXE Uljni gel za uklanjanje šminke s efektom protiv onečišćenja, dostupan ekskluzivno u dm prodavaonicama, brzo i jednostavno uklanja nečistoće i šminku, uz osjećaj potpune ugode. Sadrži inovativne aktivne teksture koje djeluju u 3 faze: prilikom nanošenja na lice ima teksturu gela, masažom na licu se pretvara u ulje, a  u dodiru s vodom postaje emulzija jednostavna za ispiranje s lica.

Ekstrakt moringe i organskog bijelog grožđa uklanja čestice onečišćenja iz kože, dok ulje organske šljive, bogato esencijalnim masnim kiselinama, obilno hrani kožu. Stoga je idealan proizvod za suhu i dehidriranu kožu.

Potražite u dm-drogerie markt.

Cijena, 125 ml: 129,90 kn

Jednoj čitateljici darujemo Bio Beauté® by NUXE Uljni gel za uklanjanje šminke s efektom protiv onečišćenja. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #BioBeauté®byNUXE
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil –  ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – Bilo bi lijepo podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti…

Prijave primamo do 10. ožujka, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Maria Modrić.