Uklanjanjem vlage do zdravog življenja

Vlaga se nalazi u svakom domu i svakoj prostoriji. Prisutna je ne samo na mjestima s malo ili bez ventilacije, već i u dnevnim prostorima, poput spavaćih soba, dnevnih boravaka, kuhinja i kupaonica. Previše vlage šteti domu, uzrokuje neugodan i ustajali miris. Vlažno okruženje je nezdravo, čini nas podložno prehladama i jača simptome alergija i bolesti, kao što su astma i artritis.

Air Max suzbija vlagu, te je učinkovito sredstvo za suzbijanje kondenzacije, mirisa plijesni i ustajalog zraka. Air Max Ambiance, zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji cirkulacije zraka, brzo apsorbira vlagu te optimizira razinu vlage zraka u domu i pomaže u stvaranju zdravog životnog okruženja.

Zbog svog privlačnog izgleda Air Max Ambiance odsada se napokon može smjestiti na vidljiva mjesta u dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupaonicu; bez potrebe za skrivanjem iza fotelja, trosjeda, ormarića.

Dostupan je u pakiranju kao baza od 500 g za veće prostore (40 m3 ) te 100 g za manje. Punjenja u obliku tablete dostupna su u 3 mirisa: Neutral, Blue Sky te Spring Blossom (2×500 g i 2×100 g). U Air Max Ambiance bazu se osim tablete, mogu postaviti i punjenja u obliku vrećica s granulama.

Cijena za Air Max Ambiance od 500 g iznosi 99 kn, a od 100 g iznosi 49 kn.

OSVOJI AIR MAX AMBIANCE

Poklanjamo vam Air Max Ambiance – sredstvo za suzbijanje kondenzacije, mirisa plijesni i ustajalog zraka.

Ukoliko želite osvojiti ovaj proizvod, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom AIR MAX te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U koja 3 mirisa dolaze punjenja u obliku tableta?

Vaše prijave primamo do 14. studenog 2012., nakon čega ćemo objaviti ime dobitnika. 
Dobitnica je Dijana Kovačević. Čestitamo!