Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Uklonite blokade u tijelu

Osvojite masažu Olimia koja otvara čakre

Masaža Olimia, najpopularnija je masaža u Termama Olimia, a osmislila ju je ekipa stručnjaka, terapeuta. Masaža Olimia je kompleksna, ručna masaža cijelog tijela, koja će tijekom ljetnih dana tijelu vratiti energiju i garantirati potpuni doživljaj ljeta.

Masaža je nastala kao rezultat cjelokupnog razumijevanja ljudskog tijela. Traje jedan sat i tijekom tog vremena uz pomoć različitih tehnika tijelu se pristupa lokalno (masiraju se mišići, potkožno vezivno tkivo…), refleksno (refleksne zone, živci kralježnice) i enegretski (meridijani, akupresurne točke i sl..). Za učinak masaže Olimia zaslužna su i prirodna aromatična ulja, koje koriste u Termama Olimia prilikom ovog tretmana.

Spa Armonia_Terme Olimie

Odličan osjećaj za vrijeme i nakon masaže Olimia rezultat je ravnoteže Yina i Yanga u tijelu. Naime, kada Yang (aktivni dio) i Yin (mirni dio) nisu u ravnoteži, dolazi do raznih problema u tijelu, koji se očituju putem različitih simptoma. Ponekad to može biti i uzrok određenih bolesti.

Masaža Olimia, osim što vraća izgubljenu energiju i snagu nakon napornog radnog dana, ima mnogo pozitivnih učinaka, među kojima svakako valja istaknuti otvaranje čakri i otklanjanje blokada u tijelu, a istovremeno pospješuje prokrvljenost organizma, te smiruje umorne mišiće.

Masaže su općenito bitne i dobordošle našem tijelu jer ga napune s novom energijom, daju mu vitalnost, osnažuju energetsko polje pojedinca i dovode u ravnotežu.

Terme Olimia poznate po selfness pristupu  – od trenutno opuštanja do trajnih promjena

Terme Olimia (www.terme-olimia.com) već su duže vrijeme idealna odmorišna destinacija za razne skupine turista – gastonomade, avanturiste, turiste željne novih saznanja… Vrhunski centri namijenjeni su opuštanjima i uživanjima koja obnavljaju i duh i tijelo, a sve se više razvija i selfness, koji pridonosi trajnim promjenama životnog stila.

Selfness predstavlja korak naprijed od trenutnog opuštanja do trajnih unutarnjih promjena. Stručnjaci Terma Olimia (doktori, maseri i fizioterapeuti) potiču pojedince k promjenama životnog stila, koje, između ostalog, podrazumijeva i uravnoteženu i zdravu prehranu, te psihofizičku aktivnost za uspostavljanje potpune ravnoteže tijela, misli i duše. Rezultat koji nastaje je novi jaz – preporođeni život, koji se reflektira i u novom, boljem raspoloženju i zdravlju.

[box style=”0″]

OSVOJITE NAGRADU

Terme Olimia vam poklanjaju 2 masaže.

Ako želite osvojiti ovu nagradu pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom MASAZA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

 Koliko traje masaža Olimia?

Vaše prijave primamo do 09. rujna 2014., nakon čega ćemo u ovom članku objaviti ime dobitnika.

Dobitnice masaže su Tea Drožđek i Tihana Gašparić. Čestitamo!

[/box]

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Masaža prstiju pomaže nam osloboditi se napetosti u organizmu uz istovremeno otpuštanje blokada i nesmetan protok energetskih puteva.

Duh i tijelo

Postoje načini da se relativno jednostavno i brzo oslobodimo negativnih emocija i vratimo stabilnost koja nam je prijeko potrebna

Duh i tijelo

Sjedite više od pola dana, i na poslu i doma. Nemate vremena za rekreaciju pa vaš organizam zbog toga pati: tromi ste, blijedi i...

Savjeti i preporuke

Za razliku od ostatka tijela, koža dekoltea je tanja i osjetljivija, pa samim time zahtjeva više pažnje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.