Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Uklonite celulit uz pomoć Triactive Plusa

Riješite se celulita i nepravilnosti na tijelu pomoću najsuvremenije tehnologije.

Dolaskom ljeta sve više razmišljamo o njezi tijela, prvenstveno o uklanjanju celulita koji mnogima zadaje glavobolje. Poliklinika Milojević nudi idealno rješenje za oblikovanje tijela, neinvazivan tretman pomoću Triactive Plus uređaja koji jedini na svjetskom tržištu objedinjuje tri vrhunske i zasebne tehnologije – lasersku, ultrazvučnu te radio frekvenciju koje jedine na iznimno učinkovit način djeluju na područje tijela koje se tretira.

"Iznimna mi je čast što Poliklinika Milojević ima priliku među prvima u Hrvatskoj predstaviti tzv. 'sveto trojstvo' za vidljivo uklanjanje celulita, lokaliziranih masnih naslaga i nepravilnosti na problematičnim dijelovima tijela", komentirao je dr. estetske medicine Nikola Milojević dodajući kako je tretman pomoću ovog uređaja sigurna i brza alternativa klasičnoj liposukciji.Učinkovitost tretmana pomoću Triactive Plus uređaja vidljiva je već nakon serije od minimalno pet tretmana koji se moraju izvoditi u kontinuitetu. Također, od 22 žene prosječne dobi od 45 godina koje su testirale ovaj tretman, njih 77% ocijenilo je rezultate osobito dobrima, a 22% odličnim. U samo nekoliko tretmana vidljiva je i obnova tonusa, elasticiteta i revitalizacije tkiva, smanjenje narančine kore te obujma tretiranih regija tijela.

Ovo je jedini uređaj na svijetu koji koristi dermodinamičku metodu za usklađeno djelovanje svih triju tehnologija u istome tretmanu, a pomoću kojih se stimulira arterijska, venska i limfna mikro cirkulacija čime se potiče proces stvaranja novih krvnih žila te se na taj način dugoročno uklanjaju nakupine celulita i nestaju masne naslage. Naizgled se učvršćuje mlohava i opuštena koža lica i tijela, povećava elasticitet kože, potiče stvaranje kolagena sa zavidnim rezultatom smanjenja obujma regija tijela koje se tretira.

Rezervirajte termin u Poliklinici Milojević i recite zbogom opuštenoj koži, celulitu te smanjite obujam na problematičnim dijelovima na tijelu. Očekuju vas izvrsni rezultati u samo nekoliko tretmana.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

3 prirodna lijeka za nježnu i mekanu kožu.

Savjeti stručnjaka

Natečene noge, pojava celulita, slaba cirkulacija i nastanak vidljivih vena - svim ovim problemima recite zbogom uz VenoTrain čarape.

Beauty report

Kvalitetna ulja u ovoj kombinaciji prirodnih sastojaka protiv celulita osigurat će vašoj koži sjaj, zategnutost i eliminirati vidljivost “jastučića” na površini kože. 

Savjeti stručnjaka

Termalna voda najveći je saveznik ljepote, blagotvorno djeluje na zdravlje, opušta, smiruje i oslobađa hormone sreće.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.