Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Ulola soli za kupanje

Prirodna jadranska sol s eteričnim uljima za njegu kože.

Vašoj koži potreban je oporavak, njega ili dodatna doza energije? Ima li što ljepše od tople i opuštajuće kupke na kraju napornog dana? Ulola kozmetika vam omogućuje jedinstven doživljaj uz nove soli za kupanje u čak četiri vrste: Lavanda & Ružmarin, Kadulja & Limun, Citrusi te Eukaliptus & Bor.

Prirodna sol našeg Jadrana u kombinaciji s eteričnim uljima pruža najbolju njegu vašoj koži. Receptura Ulola kupke je bez konzervansa i sadrži mineralima bogatu sol Jadranskog mora koja se dobiva prirodnim putem, isparavanjem na mediteranskom suncu, a dodatno je obogaćena eteričnim uljima.Terapijska i blagotvorna svojstva morske soli poznata su još od antike kada su prvi liječnici preporučili kupke u morskoj vodi. Kupka od morske soli ima višestruki pozitivan učinak. Morska sol je neobično bogata različitim sastojcima djeluje opuštajuće, okrepljujuće te pospješuje prokrvljenost kože. Ulola prirodne proizvode potražite u trgovinama dm, Kozmo i na službenoj web stranici.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Beauty report

Prirodni recepti za lijepu i zdravu kožu.

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Savjeti i preporuke

Završetak godišnjeg odmora te ovo kišovito i tmurno vrijeme, savršeno je da se još jednom posvetite sebi, regenerirate kožu nakon mora i ujedno je...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.