Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Ultimativni cilj: Gola i sretna

Čak i one najsamouvjerenije žene nerijetko počinju osjećati nelagodu kad su im tijela u pitanju.

Volite se dičiti svojim tijelom, ali katkad je pritisak da budete što više seksi toliki da postajete nesigurne i ranjive iznutra. Pa čak i one najsamouvjerenije žene nerijetko počinju osjećati nelagodu kad su im tijela u pitanju.

Ta borba sa slikom tijela, samopoštovanjem i našom ukupnom srećom toliko je usko isprepletena jer živimo u svijetu koji nam neprestano predstavlja ideju da trebamo biti bolji. Društvene mreže, internet, reklame – gdje god pogledamo, kažu nam da moramo biti sretniji, sjajniji, ljepši. Niz znanstvenih istraživanja sustavno pokazuju da žene vrlo rano počinju biti svjesne kako ih se prosuđuje na temelju fizičkog izgleda, pa još u predškolskoj dobi počinju same sebe vrednovati temeljem estetskih obilježja.

S vremena na vrijeme možete naići na komentare psihologa kako je malo koja žena u biti zadovoljna svojim tijelom. Mnoge žene će to i javno priznati. Naročito kad se bliži ljeto i kad dolazi vrijeme za kupaće kostime. Današnji su parovi svjesni jedno drugoga pa se manje više ne ustručavaju svući kad su sami. No, u javnosti priča je sasvim drugačija.

Zato vam donosimo nudimo nekoliko prijedloga koji će vam pomoći da se osjećate ugodno i sretno dok ste gole pred svojim partnerom. Ipak, najvažnije je što misli on, a ne drugi.

Pozitivne misli

To hoćete li se svući ili ne ovisi samo o vašem mentalnom stanju. Žena se može osjećati najugodnije i najljepše na svijetu čak i u najodvratnijoj haljini koju možete zamisliti, ali samo ako je samouvjerena i misli pozitivno.

Sve je u umu. Ako volite sami sebe i ako se osjećate samouvjereno to će se sjajno odraziti na vašu osobnost i dat će vam potrebnu hrabrost i samopouzdanje da se bez problema svučete pred partnerom.

Naglasite područja koja volite

Svaka žena, koliko god joj se ne sviđalo vlastito tijelo, na sebi ipak ima barem nešto čime je zadovoljna. Oči? Delikatno ih naglasite šminkom. Kosa? Raspustite je i očarajte dragoga. Grudi? Pokažite ih. O čemu god da se radilo, skoncentrirajte se na atribute koji vam se sviđaju. Tako ćete odvući misli od onoga što vas čini nezadovoljnima.

Prema riječima indijske seksologinje Reene Kapor, žene misle da muškarci u krevetu vide samo njihove „nedostatke”, što uopće nije istina, naročito ako se potrude naglasiti ono čime su zadovoljne.

Pomagala

Otkrijte najbolje načine za prikrivanje “nedostataka” koje mislite da imate i pripremite se za pokazivanje golotinje. U malim noćnim igricama, providno seksi rublje čini čuda. Svileni šal je sjajan dodatak. Sa seksi rubljem ne možete pogriješiti. Žene koje se stide u potpunosti skinuti neka ostave koju krpicu na sebi čisto da muškarce uzbude još više.

Trikovi

Istina je da si mnoge žene ne mogu priuštiti baš sve tretmane ljepote, ali, kad god imaju priliku za to, trebale bi ju iskoristiti.

Ono što pak možete same je sljedeće: depilacija, masiranje tijela aromatičnim uljem koje će vam dati onaj erotski sjaj. Također ne zaboravite na parfeme.

Muškarci vole kad ženama miriše kosa i čitavo tijelo. Nje zaboravite da je seks iskustvo za sva osjetila. Jedan od trikova koji uvijek upali je pravi ruž za usne. Ne prenapadne boje, ali dovoljno agresivan da vam da dozu senzualnosti i naglasi seksipil.

Tajna crvenog ruža

Svjetlo

Na samome kraju, ako vam sve navedeno još uvijek ne pomaže da se osjećate ugodno, namjestite osvjetljenje na malo slabiji intenzitet. Upotrijebite svijeće, malo prigušite svjetlo. Činjenica je da u takvoj atmosferi strasti samo rastu. Tijekom dana neka sunce obasjava prostor. Tijekom noći, mirisne, aromatične svijeće idealno su rješenje.

Seksolog Swati Sharma kaže da su žene po prirodi (uglavnom) stidljive pa je teško za očekivati da će se bez ustručavanja svući na dnevnom svijetlu. Zato su prigušena svjetla savršeno rješenje. Erotski je, a usput će vam dati hrabrosti da napokon svučete krpice sa sebe i prepustite se istinskom užitku

Izvor: Budite gole i sretne

Ne propustite

Seks

Kada je u pitanju seksualno uzbuđenje, ženski um i tijelo nisu ni približno u ravnoteži kao što je to slučaj kod muškaraca.

Beauty report

Celulit je zdravstveni i estetski problem koji se pojavljuje kao posljedica nezdravog načina života i više od 90% žena susreće se s njim tijekom...

Život u dvoje

Probajmo razbiti sedam najčešćih bajki o ljubavi i seksu, u koje još uvijek mnogi vjeruju.

Drama Queen

Na kraju priče, nigdje, nikad i ništa nije izazivalo toliko mržnje koliko pojava ženske bradavice koja se nazire tu ili tamo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.