Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
ultra startas
ultra startas

Trendovi

Ultra Startas – limited edition kolekcija

Najnovija kolekcija pršti bojama i zabavnim, ljetnim uzorcima

Hrvatski proizvođač obuće Borovo i najveći festival elektroničke glazbe u regiji, Ultra Europe, dogovorili su poslovnu suradnju u sklopu koje predstavljaju novu, limited edition kolekciju tenisica Startas – Ultra Startas, osmišljenu baš za ovogodišnji festival u Splitu.

Kolekciju potpisuje Iva Ćurković u suradnji s kreativnim timom festivala, a uključuje 8 modela (4 ženska i 4 muška) i bit će dostupna na festivalu Ultra Europe, u prodavaonicama Borova u Splitu (Krešimirova 2), Šibeniku, Zadru i Zagrebu (Preradovićeva 16) te kasnije na web shopu i to po cijeni od 399,00 kn.

Ovogodišnje izdanje festivala Ultra Europe počinje za manje od mjesec dana i očekuje se preko 200.000 domaćih i stranih posjetitelja – potencijalnih promotora tenisica Startas Ultra. Tako suradnja otvara mnoge poslovno – promotivne mogućnosti za oba partnera. Brend Ultre je prisutan na svjetskoj razini te će zasigurno značajno pripomoći jačanju brenda Borovo i Startas diljem svijeta. S druge strane, festival Ultra Europe  dobiva priliku posjetiteljima ponuditi jedinstvenu, iznimno laganu i prozračnu modno-sportsku platnenu tenisicu idealnu za kreiranje imidža koji preferiraju mladi ljubitelji elektroničke glazbe koji idu ukorak s trendovima.

Tenisice Startas visoke su kvalitete, izrađuju se ručno u tvornici u Vukovaru, isključivo od prirodnih materijala: platna i prave gume iz prirodnog kaučuka, istom tehnikom kao i 1976. godine. Brend Startas povijesno je vezan uz sportske trenutke i velike sportske događaje jer je originalno kreiran i izrađen za igrače stolnog tenisa, a 1987. godine je bio službeni sponzor Univerzijade u Zagrebu.

Danas je Startas modni artikl čije se dizajnerske kolekcije iščekuju na sezonskoj bazi. Istovremeno priča  s dušom i poviješću koja je prepoznata i cijenjena i izvan Hrvatske.  Startasice se izvoze na tržišta SAD-a, Francuske, Španjolske i Koreje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dizajn

Tenisice je oslikala mlada ogulinska ilustratorica Gospođica Ura, odnosno Ana Salopek, poznata ilustratorica dječjih knjiga i nagrađivana autorica koja će ove godine na Ogulinskom...

Fashion report

Ljetnom kolekcijom Deichmann ponovno nudi veliki izbor trendi modela za dobro raspoloženje.

Trendovi

Tenisice su obožavane desetljećima, mijenjaju se u skladu s modnim trendovima, a iako neki modeli jednako brzo odlaze iz mode kao što su i...

Fashion report

Bez obzira na model, tenisice i ove jeseni ostaju visoko na ljestvici obaveznih modnih trendova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.