Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Umirujuća i hidratantna krema za osjetljivu kožu

Problem osjetljive i reaktivne kože u posljednjem desetljeću dramatično je porastao pa oko 60% žena i 50% muškaraca izjavljuje da ima osjetljivu kožu. 

Problem osjetljive i reaktivne kože u posljednjem desetljeću dramatično je porastao pa oko 60% žena i 50% muškaraca izjavljuje da ima osjetljivu kožu. 

Olival Professional Amino aktivator CM lagana je i brzoupijajuća krema fine, mazive teksture koja vidljivo umiruje osjetljivu kožu, pruža produljeni učinak hidratacije i ublažava utjecaj vanjskih čimbenika, a temeljena je na nizu vrlo inovativnih aktivnih sastojaka dokazane djelotvornosti i njihovom sinergijskom učinku.

Kompleks aminokiselina pomaže vratiti elastičnost i podržava prirodnu otpornost kože, a CM-Naringenin-Chalcone i azeloglicin ublažavaju reaktivnost te pružaju ravnotežu koži izloženoj stresu.

Ekstrakt sikavice i pantenol potiču obnavljanje, dok betain i poliglutamična kiselina osiguravaju produljenu hidrataciju. Pogodno i u tinejdžerskoj dobi. 

Izvrsna je podloga i za SPF i makeup. Bez dodanih bojila i mirisa. Bijele boje i lagane konzistencije naglašene mazivosti. Neutralnog mirisa po sastojcima. Veganski proizvod.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 16. lipnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Spomenka Marija Jakovljevic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Recite zbogom suhoj koži i pozdravite hidratiziranu, zdravu i nahranjenu kožu. Imamo četiri nova proizvoda koji mogu učiniti razliku.

Beauty report

Naime, gotovo 70 % svjetske populacije smatra svoju kožu osjetljivom ili preosjetljivom.

Darivanje

NIVEA Cellular Luminous Anti-Age Serum protiv staračkih pjega smanjuje staračke pjege nastale tijekom 10 godina, s vidljivim rezultatima nakon 2 tjedna.

Darivanje

Atopijski dermatitis je kronična upalna bolest sa simptomima crvenila, osipa i vrlo neugodnog svrbeža kože

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.