Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Umjetne trepavice by Katy Perry

Broj jedan brand u Europi za umjetne trepavice Eylure surađuje s popularnom pjevačicom.

Katy Perry, jedna od najpopularnijih i najuspješnijih ženskih vokala u suradnji s brandom specijaliziranim za proizvodnju umjetnih trepavica Eylure, kreirala je kolekciju predivnih umjetnih trepavica.

''Na svakoj svojoj turneji nosim Eylure trepavice i obožavam ih. Sad kad je došao red na mene da imam svoju vlastitu liniju trepavica, željela bih da se moje trepavice svide svima. Kako su se Eylure trepavice kroz vrijeme pokazale kao izuzetno kvalitetne, upravo one bile su moj izbor'', izjavila je Katy Perry.Izravno povezane s njenom osobnošću, kolekcija od 4 vrste umjetnih trepavica namijenjena je svima, od slatkice do sexy djevojke, a sve su ručno rađene, 100% prirodne i mogu se višestruko koristiti.

Kao autorica kolekcije, sama Katy je i opisala svaku od vrsta trepavica, tako za Sweetie Pie stil kaže kako je savršen za cure koje prvi puta žele isprobati umjetne trepavice. Krasi ih diskretan volumen i dužina pomoću kojih postajete slatkica zavodljivog pogleda.

Oh, Honey!
je ime trepavica koje volumenom jamče tako prirodan izgled, a opet tako glamurozan te su idealne za svakodnevno korištenje.Cool Kitty trepavice su po njenim riječima i omiljeni joj stil i savršene su za večernje izlaske. Prekrasno uokviruju mačkasto oko i čine pogled neodoljivim.

Posljednje u kolekciji su Oh, My! umjetne trepavice koje su ustvari dvostruke. Bogatog su i slojevitog izgleda za najgušće trepavice moguće. Iznimno su izražajne i nosive. 
Eylure je broj jedan brand u Europi za umjetne trepavice inovatori su na tržištu umjetnih trepavica proizvodeći trendi trepavice prema potrebama klijenata, a za ovu kolekciju očekuju veliki uspjeh na tržištu. Dugo su planirali suradnju s Katy Perry koja je veliki fan njihovih umjetnih trepavica. Sa svojim istančanim ukusom i inovativnim osjećajem za lijepo , upravo je Katy pravi izbor.Ona s oduševljenjem nosi sva četiri stila trepavica, od prirodnog looka namijenjenog za one koji prvi puta koriste umjetne trepavice do nevjerojatnih dvostrukih trepavica koji joj je i omiljeni stil. Presudan je bio njen izgled te je želja bila pokazati njenu zadivljujuću osobnost i u Eylureu vjeruju da su s Katy to i uspjeli. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Vaša odjeća nije potpuna bez najblistavijeg modnog dodataka, a ove jeseni imate posebnog razloga za veselje.

Trendovi

Najnovija zlatna kolekcija Phantasy Garden Zlatarne Celje poziva u svijet u kojem mašta ne poznaje granice i gdje svatko može biti ono što želi.

Trendovi

Kolekcija pod nazivom „French chic meets Adriatic“, osvojit će svakoga tko je istinski zaljubljen u ljeto i živi ga tokom cijele godine.

S modne piste

Replay trgovinama zavladala je nova energija: stigla je najnovija kolekcija jesen-zima!

Advertisement