Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Umjetnička duša malog Patuljka

Još od malih nogu voli umjetnost. Nije kriv, iz takve je obitelji.

Uvijek pomalo otkačen, „furao“ se na neki svoji stil, išao po izložbama, šetao svjetskim parkovima, stekao dobre kriterije i znao prepoznati što je dobro, a što loše. Rukama oduvijek bio spretan, s talentom se rodio, a ostalo naučio. Kad odlazi na dječje rođendane, krštenja ili zabave, uvijek se trudi razveseliti sve svojim radom. Slika, piše, zamotava, fotografira ili izrađuje satima, nekada i noćima, poklone za svoje najdraže.

Šakica vaše bebe

Nema ništa slađe od ručice tek rođenog djeteta. Čuli ste za odljeve u gipsu ili bronci, u to samo sigurni. Ova opipljiva ručica gipsani je odljev dječje ručice. Idealna je za rođendanske poklone kad bore i crtice na ručici postaju cjeloživotno sjećanje na dan kad su imali samo dvije ili tri godine. Ili za bebe, jer što je ručica manja – to je slađa, a otisak se može napraviti dok imaju tek mjesec dana.

U svega par minuta Patuljak napravi kalup, koji čak i najmanje bebice neće niti osjetiti, a nastaje vječna uspomena kojoj se nećete moći nadiviti.

Takav je majstor da se na 3D ručici vidi svaka borica i svaka crtica. Kako nastaje ručica, uvjerite se sudjelujući u izradu ručice s Patuljkom i vi i djeca. Izradit ćete je zajedno!

Slatki otisak dječje nožice
Uokvireni otisak dječje šakice i stopala, crno na bijelo, zajedno jedno do drugog izgledaju fenomenalno. To je poklon kakav poklanjate ne samo djeci, nego i sebi.

Patuljak uzima otisak prislanjanjem nožice na šablonu prekrivenu tintom koja niti u jednom trenutku nema niti najmanjeg doticaja s dječjom kožom.

Ponosno će djeca pokazivati djedovima i bakama kako se to radi i kako su oni ostavili svoj otisak, a da se ništa nisu zamazali 🙂

Patuljak izrađuje i medene šalice s otiskom stopala ili otiskom „umjetničkog djela“ vašeg klinca.

Jantarna ogrlica za lakši rast zubića

A kako ne biste mislili da Patuljak misli samo na umjetnost, njegova pametna glava mislila je i na zdravlje mališana. Ako ste sa svojim malenima putovali u Austriju, Njemačku ili Švicarsku sigurno ste primijetili veliku popularnost ogrlice od jantara. Tamo ih bebači nose non-stop, a ogrlice od jantara mogu se kupiti u svakoj lokalnoj ljekarni.

Zašto kupiti baš ovu ogrlicu? Ogrlice od jantara nisu samo ukras. Kad se jantar nosi na koži, toplina dječje kože iz jantara otpušta sićušne kapi ljekovitog ulja koji se preko kože apsorbira u dječje tijelo. Jantar na taj način sa svojim terapeutskim svojstvima djeluje kao antipiretik protiv upala, pa rast zubića mališane manje boli i smeta.

Ogrlica je skroz fora, a izbijanje zubića više nije noćna mora!

Neplanirani dječji rođendan, nenadan poziv na krstitke? Strci-panici nema mjesta jer eto Patuljkovog bona smjesta!

Prema imenu slavljenika i još par detaljčića koje mu vi kažete, Patuljak će dizajnirati individualni poklon bon, a slavljenik i roditelji će odlučiti što im se u Patuljkovoj manufakturi najviše sviđa. Pokloniti možete i ciljane poklon bonove za već unaprijed određene poklone.

Više o originalnim poklonima pogledajte na: www.patuljak.net

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

Želite pokloniti najoriginalniji, najpatuljkastiji i najštrumpfastičniji poklon… Ali gdje i kako? Pa kod Patuljka svakako!
Patuljak i She.hr dovodi vam pravog pravcatog slikara na dječji rođendan. S francuskom kapicom na glavi, dugačkim kistom i štafelajem, slikar je prava atrakcija kako za velike tako i za male.

Za sudjelovanje je potrebno da nam na mail [email protected] s naslovom poruke PATULJAK_SLIKAR, pošaljete svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 18.12.2009. nakon čega ćemo objaviti dobitnike!

Sretno! Vaš She.hr


Dragi naši,

ANA ŽALIĆ osvojila je dolazak Patuljka slikara na dječji rođendan. Čestitamo Ani. Detalje o nagradi primiti će na mail!
A svima ostalima na znanje… Patuljak vam priprema još jednu nagradnu igru!

Stay tuned!
Vaš She.hr 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Kupovina poklona u zadnji čas može biti izazovna, ali to ne znači da morate posegnuti za osrednjim poklonom.

Duh i tijelo

Razmislite na vrijeme o tome što zaista veseli vašu prijateljicu, a inspiraciju za najbolje poklone prijateljicama potražite među našim prijedlozima.

Zanimljivosti

Davanje poklona može biti izvor stresa, posebno ako niste sigurni što darovati.

Zanimljivosti

Kupovina poklona slatka je muka jer je idealni poklon teško pronaći. Zato nije neobično što smo se svi barem jednom ponadali da smo s...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.