Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

Uniflex PushControl sifon

Inovacija za opuštajuće i udobne kupke.

Idealan završetak dana predstavlja opuštajuća kupka. Dodate li joj dvije šalice morske soli, nekoliko kapi ulja lavande i dvije šalice meda, priredili ste si vlastiti mali spa centar.

Kako bi vam usto bilo i udobno, pobrinula se tvrtka Geberit s Uniflex PushControl sifonom za kade, predstavnikom nove generacija sifona za kade, dizajnom vjeran filozofiji Geberita – znanje, inovacija, prilagodba. Dizajn mu je elegantan, nenametljiv i prije svega praktičan. Funkcionira na pritisak, a ne odvrtanje. Zahvaljujući ovom sifonu u vašoj kadi biti će puno više mjesta, pa je i idealna za romantične kupke udvoje.Plosnat i toku prilagođen oblik sifona, omogućava niske ugradbene visine kade, dok isisavajući efekat omogućava visoki stupanj samočišćenja i visoki odvodni kapacitet (1,0 l/sek). Brtveni materijal sigurno štiti cijelu konstrukciju od vlage, a fleksibilna preljevna cijev omogućava ugradnju bez napetosti. Uniflex Push Control sifon razveselit će i instalatere. Montaža je jednostavna i brza. Sve što vam je potrebno za montažu, priloženo je u svakoj garnituri. Lako se prilagođava kadama različitih debljina , zahvaljujući posebnoj tehnologiji, a s obzirom na veličinu i visinu kade, u ponudi su različite kombinacije.

Birajući najbolje za sebe i svoju kadu, nećete pogriješiti odaberete li Uniflex PushControl sifon. Jednom kad ga instalirate u svoju kadu i uronite u kupku, bit će vam jasno zašto Uniflex PushControl drukčiji od drugih i najbolje rješenje za vašu kadu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dizajn

Što je najbolje, ovu vrstu radova možete sami napraviti, no to nikako ne znači da poslu treba pristupiti s nepažnjom i bez pripreme.

Moj dom

Nakon što ugradite krovni prozor, odmah ćete prepoznati prednosti toga da u vaš dom prirodna svjetlost ulazi odozgo.

Moj dom

Ako još niste sigurni kako možete oplemeniti kutak u kome stanujete, predlažemo nekoliko aktualnih trendova i dizajnerskih rješenja.

Moj dom

UP Candle Design spaja modernu tehnologiju poput 3D printera u proizvodnji svijeća s tradicionalnim tehnikama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.