Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Unikatne srebrne narukvice Lencia Charms

Istaknite svoju individualnost uz originalan komad nakita.

Šarmantna i originalna ponuda Zlatarne Celje, srebrna kolekcija dinamičnih i mladenačkih narukvica i privjesaka pod imenom Lencia Charms, savršeno se uklapa u svaki stil. Robna marka Lencia do sada je uvijek bila ukorak s vremenom i svjetskim trendovima pa se tako ovom modernom srebrnom nakitu najviše kvalitete i iznimnog dizajna sada pridružuje i cijela kolekcija dinamičnih i mladenačkih Charms privjesaka.

Privjesci su kroz povijest često bili korišteni kao talismani i amuleti jer su označavali magičnost, duhovnost i ljubav. U uporabu ih prvi uvode Egipćani, no svoje zlatno doba doživljavaju za vrijeme kraljice Viktorije koja je, ponesena ovim trendom, osmislila vlastite privjeske u obliku malog obiteljskog portreta i pramena kose svog muža Princa Alberta. Charms privjesci ostaju popularni i za vrijeme dva svjetska rata kada su ih vojnici donosili s različitih bojišta svojim draganama.

Zlatarna Celje ponovno oživljava ovaj povijesni trend te svoje klijente poziva na njegovanje vlastite individualnosti kroz stvaranje jedinstvenih kombinacija privjesaka na narukvici. U svojoj kolekciji nudi mnoštvo različitih privjesaka, od romantičnih, ljetnih, živahnih do zimskih, praktičnih i konzervativnih. Ovi novi i jedinstveni motivi privjesaka zadovoljit će potrebe čak i najvećih individualista.

Charms je moderan i popularan nakit kojeg karakteriziraju izvedbe u različitim materijalima, različiti stilovi, izgledi, značenja. Nose ih i djevojke i dame, godine nisu važne. Nema potrebe da skrivate svoj amulet u džepu hlača – stavite ga na ruku! Izaberite svoje najomiljenije simbole i sastavite potpuno svoj, unikatan komad nakita. Neka Charms narukvica bude vječna za sva vremena, mijenjajte samo privjeske – prema godišnjim dobima, s obzirom na raspoloženje ili dan u tjednu.

Cijena narukvice kreće se od 394 do 532 kn, a cijena pojedinog privjeska, ovisno o modelu, kreće se od 131 do 298 kn.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Odsjaji ljeta još uvijek traju, a Zlatarna Celje donosi prijedloge za elegantne jesenske kombinacije uz besprijekorne i bezvremenske zlatne i srebrne kolekcije.

Fashion report

Dok nas tople zrake sunca miluju, a ljetni povjetarac zove na druženje, vrijeme je da prihvatimo sezonu uživanja i bosonogih avantura. Kako bolje ljetnom...

Fashion report

Srebrni nakit se ove sezone ponovno vraća u fokus modnih dizajnera, a srebrne Lencia kolekcije spremne su za užarene ljetne dane i nezaboravne noći.

Trendovi

Zlatarna Celje predstavlja novu zlatnu kolekciju Rawina namijenjenu damama koje uvijek žele nositi djelić prirode sa sobom

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.