Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Napravite unikatan adventski vijenac

Najbolje ideje za blagdanski stol

Bliži nam se opet ono divno, mirisno i, unatoč minusu na termometru, toplo i radosno predbožićno i božićno doba kada se posvećujemo izradi tradicionalnih ukrasa među kojima prednjači adventski vijenac.

Obično je napravljen od zimzelenih grančica i četiri svijeće, no prilikom njegove izrade ne morate se ograničiti samo na klasične oblike.

Ovaj božićni ukras za mnoge predstavlja zatvaranje jednog i otvaranje novog kruga života, obilja, bogatstva boja, ljepote plodova prirode i njihovih mirisnih nota.

Čarobne, unikatne, bogate vjenčiće uz malo truda možete izraditi i sami, a prilikom njihove izrade ne morate se držati općeprihvaćenih oblika i motiva.

Potražite inspiraciju u našoj galeriji, a zatim u trgovinama koje već obiluju božićnim nakitom, ili, još bolje, u vrtu ili parku, pronađite potreban materijal. Izradu učinite zabavnijom tako da u nju uključite cijelu obitelj.

vjencic tekst 2vjencic tekst 5vjencic tekst 3vjencic tekst 4

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i...

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Život u dvoje

Kada se zahlade odnosi u vezi, najgore što možete učiniti je potražiti ljubav na drugom mjestu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.