Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Unlimited maskara za efekt podignutih trepavica

L’Oréal Paris predstavlja UNLIMITED, maskaru koja nadmašuje sva tvoja očekivanja.

Kada kroz život hodaš brzo, potrebna ti je maskara koja može ići u korak s tobom. Ili još bolje – da bude korak ispred tebe unoseći profesionalni make up rezultat u tvoj svakodnevni izgled.

L’Oréal Paris predstavlja UNLIMITED, maskaru koja nadmašuje sva tvoja očekivanja. Kreirana u Parizu, ispunjava tvoju potrebu za kreativnošću i poštuje tvoje vrijeme. Svakim pokretom intenzivna, crna formula stvara efekt podignutih trepavica koji odolijeva izazovima s kojima se suočavaš tijekom dana. Podigni, uvij, izduži trepavice i zadrži taj efekt. Bez granica. Brzo i lako nanošenje mijenja pravila koja su vrijedila do sada. Živi punim plućima i dozvoli sebi efekt podignutih trepavica koji traje, a koji sama kreiraš.

L’Oréal Paris kreirao je proizvod kojim se postiže podizanje trepavica po ugledu na tehniku iz beauty salona. Svojom novom formulom pomiče granice i postiže efekt ekstremnog produženja trepavica zahvaljujući nadogradivoj glatkoj teksturi. Formula s polimerima obavija trepavice, čineći ih dužim i podignutim, daje postojan rezultat i lako je nadogradiva.

Bez akrobacije!

Dosadilo ti uvijanje i izvijanje u pokušaju dosezanja svake trepavice? UNLIMITED maskara rješava ovaj make up problem. Osim nove formule, ova maskara ima i inovativnu četkicu koja lako pronalazi svaku trepavicu. Jako korisna četkica s dva položaja omogućava savršenu preciznost i zahvaća trepavice u najudaljenijem kutku oka. Ne moraš više glumiti akrobatkinju! Sada ćeš lako i jednostavno nanijeti formulu na svaku trepavicu, od vanjskog do unutrašnjeg ugla oka – bez umaranja. Potroši manje vremena na nanošenje maskare, a više na uživanje u životu.

Četkica s dva položaja

1. Ispravljen položaj četkice za efekt dugih i podignutih trepavica

Postavi četkicu u ispravljeni položaj, nanesi formulu i prevuci preko trepavica, na isti način kao kada nanosiš običnu maskaru.

2. Nakošen položaj četkice za intenzitet kratkih trepavica

Promijeni položaj četkice u nakošen kako bi dosegnula do svake trepavice – čak i onih najkraćih, pokretom od vanjskog k unutrašnjem uglu oka. Koristeći ovaj položaj četkice, kratke trepavice dobivaju na intenzitetu i stoje stabilno na svom mjestu.

Informativna cijena za L’OREAL PARIS Unlimited maskare iznosi 111,00 kn.

[box style=”0″]

Jedna maskara je vaša. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Unlimited
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 21. rujna, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Mondija Marcic

[/box]

Ne propustite

Beauty report

Pupa Milano Vamp! Maskara za veliki volumen koja je revolucionarna po svom djelovanju i formuli.

Beauty report

Ova inovativna maskara dizajnirana je za kreiranje nevjerojatno dugih i gustih trepavica s kojom postižete savršeni izgled pri svakom nanošenju.

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Trendovi

Predstavljamo novu maskaru False Lash Effect XXL, inspiriranu salonskim ekstenzijama trepavica, a koju je svladao Max Factor – maskaru koja daje dramatičan rezultat koji...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.