Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Upijanje kozmetičkih sastojaka je bitno

Dajte koži dovoljno vremena da se nahrani.

Unatoč tome što svaki dan provodite pravilnu rutinu njege lica, koža vašeg lica još uvijek ne izgleda onako dobro kako bi trebala? Vjerojatno činite grešku u koracima, i to upravo onda kada nanosite kremu za lice.

Ukoliko ne dopustite koži dovoljno vremena da doista upije kremu koju na nju nanosite, niste iskoristili sve benefite koje ta krema pruža koži vašeg lica. Upijanje preparata koje nanosite na kožu jako je bitno, jer jedino se tako koža kvalitetno hrani.Ponovimo korake pri njezi lica koje treba jednako primjenjivati ujutro, kao i navečer, prije spavanja…
  1. Lice umijte toplom vodom.
  2. Nakon što se koža lica posušila, nanesite sredstvo za čišćenje lica na blazinicu i laganim kružnim pokretima očistite lice.
  3. Preostalo sredstvo za čišćenje s lica skinite ili blazinicom ili toplom vodom, te nakon toga na čistu blazinicu nanesite losion kako bi temeljito uklonili eventualno preostalo nečistoću. Dajte koži par minuta da se osuši.
  4. Slijedi hidratacija. Nanesite kremu ili serum na lice i vrat, i pričekajte 3 minute da koža nanesene preparate lijepo upije.
  5. Nakon što je koža upila kremu, slobodno nanesite make-up.
Nemojte se žuriti kada je hidratacije kože u pitanju, jer kvalitetnim upijanjem nanesenih preparata koža ne samo da će biti bogatija svim kvalitetnim sastojcima koje nanosite u njoj, već ćete "strpljivom" procedurom postići i savršenu podlogu za nanošenje šminke.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Linija CICALFATE+ savršeno je rješenje za obnovu, umirenje i pročišćavanje osjetljive, nadražene kože cijele obitelji.

Darivanje

NIVEA vam donosi rješenje za osjećaj zdrave i primjetno mekše kože.

Beauty report

Carroten Intensive Tanning Gel, viralni proizvod s TikToka za brzo tamnjenje koji koristi i Hailey Bieber, može se pronaći i na hrvatskim policama

Darivanje

Brand Ducray nudi idealna rješenja za borbu protiv hiperpigmentacije i postizanje ujednačenog tena.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.