Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Upoznajte još neke dobre strane orgazma

Ako ne vjerujete u gore napisane stvari o utjecaju seksa i orgazma, testirajte sami svaku od ovih tvrdnji.

Orgazam je vrhunac seksa, veselimo mu se, želimo ga, a ako ga ne možemo doživjeti zabrinuti smo i želimo to popraviti. Poslije orgazma osjećamo ugodu i blaženo stanje; jednostavno se preporodimo. Ali koliko nas zapravo poznaje dobre strane orgazma te kako utječe na naše zdravlje? Pročitajte u članku.

Smanjuje napetost

Osjećaj koji slijedi odmah nakon orgazma može se opisati kao blažen osjećaj opuštanja. To je obično jedno od rijetkih stanja kada se u potpunosti opustite i kad ne mislite svakodnevne obaveze. Dakle, ako vam treba opuštanje, znate što vam je činiti!

Pomaže protiv nesanice

Nakon orgazma muškarcima se smanji krvni tlak, to ih smiri pa lako zaspe. Kod žena to se događa malo sporije, ali posljedice su slične. Orgazam je prirodni lijek za nesanicu, stoga ne pijte tablete već probajte zaspati uz pomoć seksa.

Pomaže protiv depresije

Tko ne bi bio sretan s jednim orgazmom svaki dan? Tijekom seksa i njegova vrhunca izlučuju se razni hormoni koji utječu na poboljšanje raspoloženja. Prepreka “samoizlječenju” je depresija koja može značajno utjecati na smanjenje seksualnog nagona; ona utječe na seksualnu želju uopće čime se smanjuje mogućnost poboljšanja raspoloženja. Tako upadnemo u začarani krug iz kojeg je teško izići. Znate što vam je činiti!

Umjesto tjelovježbe?

Dosta vam je znojenja u fitness centrima, teškog disanja i velikih članarina s ciljem učvršćivanja svog mlohavog tijela? Možda imamo rješenje za vas! Tijekom seksa i orgazma također dolazi do kontrakcije mišića koja utječe na mišićnu napetost i učvršćivanje tijela. Jedini mogući problem je određivanje potrebne količine ove vrste “tjelovježbe” da bi se postigao željeni rezultat? Hm, eksperimentirajte.

Pomaže pri mršavljenju

Na primjer, tijekom spolnog odnosa u roku od pola sata izgubimo 150 kalorija; u isto vrijeme uz jogu 114 kalorija, 129 kalorija u plesu, u podizanju utega 153 kalorije i odbojci 174 kalorije. Ne trebate biti vrstan matematičar kako bi izračunali koliko gubimo na težini kroz aktivnosti u krevetu.

Povećava protok krvi

Vaše stanice bit će zdravije ukoliko ih krv bude opskrbljivala svježim kisikom. Duboko disanje i kontrakcije mišića za vrijeme seksa tomu jako pridonose. Pa slobodno možete reći da seks teče vašim venama.

https://www.lelo.com/tiani-harmony

Ublažava bol

Tijekom orgazma povećava se razina hormona oksitocina koji ima blagotvoran učinak na bol, od glavobolje do jakog artritisa. Ovo je definitivno recept koji se isplati probati, zar ne?

Produžuje životni vijek

Britanska studija koja je uključivala 1,000 ljudi, došla je do zanimljivih zaključaka: seks i orgazam produžuju život. Osobe koje su imale seks najmanje dva puta tjedno imale su upola nižu stopu smrtnosti od onih koje nisu uživale u seksu. Iako to još uvijek nije ključ za vječni život, vrijedi ga pokušati produžiti tako zanimljivom metodom.

Ako ne vjerujete u gore napisane stvari o utjecaju seksa i orgazma, testirajte sami svaku od ovih tvrdnji. Možda otkrijete i neke nove stvari za koje je orgazam dobar. Neka seks i orgazam postanu dio vaš kućne ljekarne!

Lelo je i ovoga puta mislio na sve - Tiani Harmony je tu za još više zabave, solo i s partnerom! Tiani Harmony je vibrator za parove kojim možete upravljati pomoću aplikacije na telefonu. Plan je jednostavan - žena treba Tiani samo umetnuti, a onda se prepustiti vibracijama. Kada se ti i vibrator upoznate, uključite aplikaciju i istražite sve vibracije koje će vašu svakodnevicu pretvoriti iz dosadne u orgazmičku.

www.metro-portal.com


Darujemo jednu čitateljicu! Tiani Harmony čeka na vas!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 12. svibnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Mateja Falasta

Ne propustite

Drama Queen

Ima li itko na ovome svijetu ikakvu obavezu?

Seks i osjećaji

Kada govorimo o rodovima ili seksualnim orijentacijama, danas postoje mnoge, što nije čudno da značenja nekih može zbuniti.

Duh i tijelo

Odlazak na posao čini vas nervoznom?! Kažu, kurkuma pomaže.

Savjeti stručnjaka

Uz sve tabue i zablude koje okružuju žensko intimno zdravlje i daju krivu perspektivu u kritičkim raspravama, teško je odvojiti istinu od mitova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.