Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
tjedan restorana
tjedan restorana

Događanja

Uskoro opet “najukusniji” tjedan u godini

Uz fantastične jelovnike, moći ćete uživati i u vrhunskim koktelima po promotivnim cijenama

Ima li ljepšeg načina da zakoračite u jesen od uživanja u fantastičnim jelima uz dobro društvo i to po cijeni od samo 100 kuna. Najomiljenija gastro manifestacija Tjedan restorana održat će se u periodu od 3. do 12. listopada 2014. godine, a sudjelovat će restorani s područja cijele Hrvatske.

Jelovnici svih restorana sudionika bit će objavljeni u petak, 19. rujna, na web stranici Tjedna restorana. Čak 66 restorana više cjenovne kategorije potrudilo se da vam punih 10 dana okusni i mirisni pupoljci budu na vrhuncu užitka, od predjela, preko glavnog jela do deserta, uz čašu vina ili aperitiv. Kao i dosad, svaki jelovnik uključivat će slijed od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) po fiksnoj cijeni od 100 kn, a većina restorana u ponudu će uključiti i aperitiv ili čašu vina.

„Na Koktel u Hotel“

Hoteli visoke kategorije uključuju se u akciju Tjedan restorana svojim hotelskim barovima. Pod sloganom “Na Koktel u Hotel”, za vrijeme trajanja Tjedna restorana Hrvatska, hotelski će barovi svakog dana 100 minuta, od 18.00 do 19.40 sati, nuditi koktele po promotivnim cijenama od 20 – 25 kn. Trend ispijanja koktela prije večere tako približavamo hrvatskoj publici, a ovog puta u akciji sudjeluju: Esplanade Zagreb Hotel (Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bar), Sheraton Zagreb Hotel (Cafe Imperial i Piano bar), The Westin Hotel (Diana Bar) i Hotel Antunović Zagreb (Vertigo bar) iz Zagreba, Spa Golfer Hotel iz Spa & Sport Resorta Sveti Martin (Piano bar), Hotel Horizont iz Baške vode (Aperitiv Bar Hotela Horizont), Hotel Kaj iz Marije Bistrice (Lobby bar „Ljubav i zloba“), Hotel Osijek iz Osijeka (Lobby bar hotela Osijek) i Hotel Amfiteatar iz Pule.

Pregled svih jelovnika i telefonske brojeve za rezervacije možete pogledati na web stranici Tjedna restorana. Dobar tek i živjeli!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Za samo 100 kuna uživajte u nekoliko sljedova

Gastronomija

Nagradite svoje nepce za samo 100 kuna

Gastronomija

Slavlje i uživanje u delicijama vrhunskih hrvatskih restorana.

Gastronomija

Uživajte u hrani, druženju i izlascima u preko 40 zagrebačkih restorana.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.