Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Uskrs u inozemstvu s Jumbo Travel Servicesom

Uz PBZ Card i American Express karticu putovanja su korak bliže.

Iskoristite mir predsezone, izbjegnite gužvanje s milijunima turista i za Uskrs se uputite na istraživanje sjevera, istoka ili zapada. PBZ Jumbo Travel Services u svoju je proljetnu ponudu uvrstio putovanja u Kinu, Portugal i Baltičke zemlje, a na vama je samo da posjetite destinaciju koju ste oduvijek željeli posjetiti.

Da bi vam planiranje i financiranje putovanja bilo što jednostavnije, Jumbo Travel Services je svim korisnicima American Express kartica omogućio obročnu otplatu do 12 rata bez kamata i naknada, kao i otplatu putem American Express potrošačkog kredita do 60 rata.

Upoznajte bogatu povijest Kine


Od davnina ljudi su poznavali i divili se svjetskim čudima – značajnim spomenicima kulture svoga doba jer je veliku važnost u kulturi imala upravo sprega između umjetničke vizije i graditeljske vještine potrebne za stvaranje tako golemih zdanja. Međutim, ne smijemo zaboraviti niti svjetska čuda koja obilježavaju naše doba.Na ovom putovanju vodimo vas u Kinu gdje se posebno ističe najveća građevina sagrađena ljudskom rukom – gotovo 8.000 km dugačak Kineski zid, čija je izgradnja trajala punih 20 stoljeća.Na samom početku putovanja imat ćete priliku upoznati jedan od najpoznatijih gradova svijeta – Shangai, u kojem su bogata povijest i uplitanje “zapadnjaka” ostavili mnoštvo tragova. Nekad razdiran poznatim opijumskim ratovima, danas je moderna metropola, jedna od najvećih luka na svijetu i trgovačko središte Kine s gotovo 19 milijuna stanovnika. Pet puta veći od Los Angelesa, modernim putnicima pruža sliku suvremene Kine. 10-dnevno putovanje Kinom dostupno vam je za 8.590 kn.

Madeira – biser Atlantika

Madeira je jedan od dva naseljena otoka istoimenog portugalskog otočja koje su stari Rimljani nazivali Grimiznim otocima. Najegzotičniji je otok Europe na kojem vlada vječno proljeće.Madeira je 1999. godine uvrštena na listu UNESCO-ove prirodne svjetske baštine i predstavlja pravi "biser Atlantika" s glavnim gradom provincije Funchalom i njegovom živopisnom tržnicom na kojoj se nudi raznovrsno tropsko voće, cvijeće, lokalne rukotvorine i svježa riba.Otok je to impresivnih pejsaža i bujne vegetacije, gdje se isprepliće cvjetno šarenilo s prapovijesnom šumom, a putovanje traje od 19. do 26. travnja 2011. Cijena osmodnevnog putovanja koje osim Madeire uključuje i posjet Lisabonu kreće se već od 5.590 kn.

Čarolija baltičkih prijestolnica

Proljeće je pravo vrijeme da istražite inače okrutno hladne baltičke zemlje. Od 22. do 29. travnja 2011. obiđite Stockholm, Rigu, Parnu, Tallinn, Narvu, St. Petersburg, Poorvo i Helsinki i uživajte u ljepotama Baltika. Cijena aranžmana je 7.480 kn.Prepustite se šarmu Helsinkija koji je danas moderno, europsko, kulturno središte, čiji je kozmopolitski način života u savršenom skladu s prirodom. Duga povijest ostavila je trag u brojnim spomenicima koje ćete vidjeti za vrijeme razgledavanja, kao i moderne primjere arhitekture poznate po jednostavnosti, funkcionalnosti i eleganciji.

Istražite Stockholm, Rigu i Tallinn. Dopustite da vas St. Petersburg očara svojom arhitekturom koja je nastala u relativno kratkom razdoblju: Trg umjetnosti, Ruski muzej, prekrasna katedrala Spasitelja prolivene krvi, Gribojedov kanal, Nevsky Prospekt – glavna trgovačka arterija, ukrašena brojnim palačama i crkvama, Trg palače i Aleksandrova kolumna gdje je odlučena sudbina Oktobarske revolucije 1917. godine.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Nakon tri nominacije za Oscara za najbolji strani film, tri pobjede na festivalu u Veneciji i dvije na festivalu u Berlinu te jedne pobjede...

Putovanja

Avio prijevoznici i zračne luke koriste mnoge stručne izraze u svom poslovanju koje često mogu zbuniti.

Putovanja

Za mnoge ljubitelje hrane posjet restoranu s Michelinovom zvjezdicom nije samo najbolji dio putovanja, već često i glavni razlog putovanja.

Putovanja

Od usamljenih otoka, povijesnih gradova i čuda arhitekture do netaknutih odredišta za predah u planinama, ovogodišnjih 10 odredišta redom je odabrano zbog kontinuiranog pružanja...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.