Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Uskršnji motivi na noktima

Predlažemo vam šarene kreacije za nadolazeći blagdan.

Svi volimo blagdane i onaj neopisivo dobar osjećaj trošenja vremena na druženja i obiteljska okupljanja, kada smo bezbrižni i ne razmišljamo o radnim obvezama. Pred vratima je Uskrs, vrijeme kada osim dobre papice koja nam pada na pamet se uglavnom sve vrti oko nježnih pastelnih boja, rađanja životinjica i naravno bojanja jaja.


Preuzeto s bloga Cosmetic Cupcake

Kako ne bi svoju kreativnost i ideje isključivo na pisanice trošili, predlažemo da se uhvatite manikure. Da, manikure. Zašto ne bi i vaši nokti uronili se u vesele i razigrane boje proljeća i uskršnjih radosti!Za početak potrebno vam je par proizvoda bez kojih je nemoguće da vaša mala avantura i počne:
  • lakovi za nokte
  • tanki kistovi
  • čačkalice
  • papirnate maramice
  • odstranjivač laka za nokte
  • pamučni štapići
  • prozirni lak za nokte
Nakon što ste skupili sve potrebno na jedno mjesto, možete započeti. Naime nije u pitanju nikakva filozofija ni naporni tečaj koji morate završiti da bi si priuštili uskršnje nokte.Za početak je dovoljno da su uredni i njegovani, a sve što budete oslikavali na njih ovisi isključivo o vašoj mašti i domišljatosti te o mirnoj ruci.Mi smo odvojili nekoliko simpatičnih prijedloga da vam pomognu u stvranju vlastitog vam uskršnjeg stylinga na noktima.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Budi fit

Radi visokog udjela proteina, jaja su iznimno zasitna namirnica.

Fashion report

Argentumova nova jesenska kampanja Oboji jesen nakitom inspirirala nas je da ove jeseni svoje slojevite outfite dodatno istaknemo šarenim i upečatljivim nakitom.

Beauty report

Nokti su svakako detalj na našim rukama koji žene rado ukrašavaju.

Trendovi

Jarke i odvažne boje imaju moć uljepšati svaki dan, potiču pozitivne emocije i dobro raspoloženje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.