Usne boje vina

Iako kalendarski još uvijek nismo zakoračili u jesen, vrijeme je da vam predstavimo vruće jesenske beauty trendove. Ove jeseni se nose usne boje vina! Stoga je pravo vrijeme da se riješite ružičastih i suptilnih nijansi koje ste nanosili na usne tijekom ljeta. Bogata tamnocrvena boja je ovojesenski apsolutni must have!

Zlatno sjenilo na kapcima

Zlatno sjenilo i jesenske nijanse! Ima li ljepše kombinacije? Ako ne volite sjenilo u prahu, izaberite mekanu olovku koju možete nanijeti na cijeli kapak. Zlatna boja pristaje gotovo svima. Ona vizualno osvjetljava cijelo lice.

Smokey eyes

Iako smokey eyes nikada ne izlazi iz mode, ovaj će izgled obilježiti jesen koja je pred nama. Od suptilnog seksi izgleda do dramatičnog looka – smokey eyes make-up se vratio na velika vrata. U kreiranju ovog popularnog izgleda se možete koristiti svim bojama tamnijih nijansi!

Sjaj na koži lica

O besprijekornom tenu, njegovanoj i sjajnoj koži mašta gotovo svaka dama. Ako su visoke ljetne temperature ostavile trag i na vašoj koži, vrijeme je da joj priuštite revitalizirajući tretman. Zapamtite: više je manje ako želite postići istinski sjaj kože lica.

Ordinacija.hr