Usne s Dr. Hauschkom

Linija šminke Dr. Hauschka omogućava vam da izrazite svoju individualnost te da vaša unutarnja i vanjska ljepota dođu do izražaja. Pritom se vaša osobnost ne prekriva, nego naglašava.

Suha i ispucana koža usana čest je problem, osobito tijekom jeseni i zime. Najčešći uzrok tome jest dehidracija i nedostatkom vitamina, a redovita njega jedini je lijek.

Hrapavost, crvenilo, bol i peckanje simptomi su ispucane i oštećene kože na usnama kojoj je hitno potrebna pomoć.

Stik za njegu usana pruža idealnu zaštitu nježnim usnama sklonim isušivanju. Kompozicija sa shea maslacem, pčelinjim voskom, bademovim uljem i bjelodanom njeguje i štiti osjetljivu kožu usana od negativnih utjecaja iz okoline. Stik za njegu usana pruža blagu zaštitu od utjecaja sunčeva zračenja. Praktičan je za uporabu na putovanju i čini usne podatnima i mekima.

Sjajilo za usne pruža osjećaj podatnosti i briljantno sjajnu boju usana. S mineralnim pigmentima i ekstraktima ljekovitih biljaka, posebice bjelodana, te mangovim maslacem i uljem ploda vučjeg trna. Čuva vlažnost usana i čini ih podatnima.

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #usne
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 27. rujna, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnik: Marko Koren