Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Usne – tako neodoljivo seksi

Pune, meke, vlažne, crvene, uvijek su tako neodoljive i putene.

Usne uvijek odašilju poruku o osobi. Što govore vaše, tko ste vi? Otkrijte privlačnost svojih usana, neka postanu vaša strateška prednost.

Neverbalni seksualni signali

Kad proučavaju lica, svi pogled upravljaju na trokut čije su stranice između očiju i usana. Nemojte remetiti taj prirodni obrazac, već ga iskoristite i istaknite svoja usta. One su moćne i njima odašiljemo neverbalne seksualne signale. Želite li biti seksi – ukrasite ih! Bojenje usana snažni je signal seksualnoga uzbuđenja, a izaziva reakciju kod muškaraca. Upravo taj ritual govori o oponašanju crvenila koje oblije stidne usnice neposredno prije orgazma. Tako obojenim usnama odašilje se signal da je žena uzbuđena. Ako to već niste učinili, svakako pokušajte! Vlažne usne uvijek govore o pojačanom lučenju u ženskim genitalijama. Razlog tomu je što mnogi ruževi i sjajila za usne imaju sjaj koja pojačava vlažni izgled usana.

Pastelne nijanse Avon

  A tek njihovo oblizivanje! To je vrhunac neverbalnih seksualnih signala koje odašiljemo, a još smo uključili i jezik. Nemojte pretjerano oblizivati usne, djeluje pohotno i muškarcima neprivlačno. Ako to učinite suptilno, to je izravni poziv na seks. Nabrekle usne – kad ste seksualno uzbuđeni, volumen usana uvijek se povećava. Krv izaziva promjenu oblika, a djeluju senzibilnije dok se pripremate nekoga poljubiti. Upravo prema obujmu usana može se ustanoviti koliko su žene seksualno uzbuđene.

Zanimljivo:

  • Sve što stavljamo u usta ili u njihovu blizinu može imati seksualno značenje, osobito neka vrste hrane, primjerice sladoled.
  • Ruževima i sjajila mijenjamo njihov oblik i boju. Kad muškarci promatraju žene dok se šminkaju, smatraju taj čin erotičnim.
[box style=”0″] Darujemo jednu čitateljicu predivnim Avon mark. ružem. Pravila su jednostavna:
  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #usne
  2. Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  3. Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!
Prijave primamo do 10. svibnja, točno u podne. Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi… Dobitnica Tanja Martinović [/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Svaka žena ponekad osjeća bol tijekom seksualnog odnosa. INTIMINA objašnjava zašto.

Seks i osjećaji

Osobe koje imaju stresan život ponekad dožive da se njihovi svakodnevni problemi preliju u krevet i unište seksualnu želju.

Seks i osjećaji

Znate li išta o swinganju, osim što imate najvjerojatnije pretpostavku da je to zamjena za varanje?

Beauty report

Agar ulje ili oud, najskuplje i najpopularnije ulje u industriji parfema, koje opisuju kao "rajski miris" ili "svetu aromu".

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.