Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Uz H&M spremni za party

Kolekcija stvorena za lude provode.

Ova zima po prijedlozima H&M modne marke je kombinacija žarkih boja i ženstvenih krojeva. Lookbook je prepun modela koji pozivaju na ples i ludi noćni provod. Uspješno su iskombinirani klasični i elegantni krojevi, koji efektnost postižu upečatljivim kombinacijama boja, ali i zanimljivim izborom materijala.
Kolekcija obiluje satenom, čipkom i tilom. Sam izbor materijala odjevne komade čini profinjenima, ali istovremeno nosivima kako od strane mlađih tako i žena u godinama. Bez imalo ustručavanja možemo još jednom zaključiti kako ni ovu sezonu, omiljeni brend većine ženske populacije kod nas, nije ostao zakinut za komade koji su atraktivni i cijenom pristupačni.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Budi fit

Postoje treninzi koji su izvrsni za oblikovanje cijelog tijela, trošenje kalorija i sve uz veliku količinu zabave.

Događanja

Čak sam naišla i na jedno istraživanje koje kaže da otprilike 60 posto žena iz SAD-a i otprilike 50 posto žena iz Europe tvrdi...

Fashion report

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu - Simone Rocha.

Duh i tijelo

Svatko od vas vjerojatno ima određenu boju kojoj je malo više naklonjen nego ostalima. Upravo ta boja oslikava vaš karakter.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.