Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Uzbudljivi vrhunci

O seksu na povijesnom tornju u tri popodne.

Mladi par za koji se pretpostavlja da su stanovnici australskoga glavnog grada Sydneyja u petak su se našli u središtu pažnje svjetskih medija. Kamera ih je zabilježila kao od majke rođene i to nigdje drugdje nego na povijesnom tornju. Sat je otkucavao svoje, ljudi su prolazili, ali strast nitko i ništa nije moglo zaustaviti.

Kako prenosi Daily Mail bilo je tri sata popodne. Moglo bi se zaključiti prilično frekventno vrijeme na uglu na uglu ulica Broadway i Bay. Da situacija bude još zanimljivija nasuprot tornja je shopping centar gdje se ubrzo okupila znatiželjna gomila. Ni promatrači nisu omeli par čiji identitet nije poznat.

Usprkos novinarima pred kojima je teško sačuvati i najveće državne tajne, tko je par koji je sve dobro zabavio i dalje je nepoznato. Vjerojatno će tako i ostati ako ga sami ne otkriju.

S obzirom na blizinu Sveučilišta, pretpostavlja se da su hrabri ljubavnici studenti, smješteni u sveučilišnom stanu koji je ispod tornja. Naime, za ovakvo iskustvo treba imati pristup tornju, a kažu stanari to mogu. Izazov je bio velik, očito mu se nije bilo lako othrvati.www.metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Suncokreti na oblacima

Kako te emocije samo tako nestanu, kako to sve odjednom samo splasne i rasprši se?

Život u dvoje

Ljubomora je jedan od najneugodnijih negativnih osjećaja i rijetko se pojavljuje sama

Drama Queen

Zašto, i uspjeh i ljubav, ako je već tražimo, moraju biti tako brzi, najbrži...

Zanimljivosti

Srećom, ‘’normalno’’ i vanilla nikad nije obuhvaćalo više stvari nego sada.

Advertisement