Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Lifestyle

Uživajte u kasnom ljetu!

Gdje u Europi otići na kratko opuštajuće putovanje

Vratili ste se s godišnjih odmora i već razmišljate o još nekom kraćem putovanju i destinacijama gdje ćete otkriti nešto novo, ali i uživati u posljednjim zrakama sunca. Slijedi nekoliko savjeta gdje i kako uživati i kasnom ljetu.

Skikanje i uživanje u prirodi!

Priroda, blage temperature i još uvijek dugi dani pozivaju vas da isprobate nešto novo – skikanje! Ako još niste otkrili ovu zabavnu aktivnost, riječ je o kombinaciji skijaškog trčanja i rolanja. Crosskates i opremu možete unajmiti u hotelu Falkensteiner Hotel & Spa Bad Leonfelden te skikati po prekrasnoj prirodi pokrajine Mühlviertel u Austriji.

Falkensteiner Hotel  Spa Bad Leonfelde

Ukoliko ste ljubitelj aktivnosti na otvorenom Schladming u Štajerskoj nudi bezbroj mogućnosti za vas ali i vaše najmlađe. Planinarenje, noćni izleti u nacionalni park Elfi, paraglajding samo su neke od aktivnosti u kojima možete uživati. Na kraju dana se opustite u oazi za opuštanje u wellness centru Acquapura SPA hotela na 1500 m² s pažljivo uređenim SPA vrtom koji poziva na odmor.

Umjetnost i ljeto u gradu

Ako ste ipak ljubitelj urbanog predlažemo posjet uvijek zanimljivom Pragu, ili prekrasnom Beču. Kulturna ponuda u oba grada u ljetnim mjesecima je neiscrpna. Filmski, glazbeni i kazališni festivali na svakom su uglu.  Centralno smješteni hotel Falkensteiner Hotel Maria Prag uz dva noćenja s doručkom u paketu ‘Prag za dvoje’ daje i 24-satnu kartu za metro.

espressofilm_1

U Beču uživajte u kulturnim događajima poput filmskog festivali poput festivala kratkog filma ‘espressofilm’, festivala ‘frame[out]’ u muzejskoj četvrti i ljetnog kina na trgu Rathausplatz. Ako se odlučite za Beč, Hotel Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld u sklopu ‘City Break’ ponude ima gratis noćenje za drugu osobu.

Regeneriranje u koruškoj termalnoj dolini.

Vrućina i velika količina smoga u gradu ljeti često jako opterećuju tijelo. Tu pomaže prvi medicinski priznati tunel ‘Thomas’ s ljekovitom mikroklimom u koruškoj termalnoj dolini. Zrak u tunelu s ljekovitom mikroklimom ne sadrži zagađivače, vlažnost zraka iznosi 99%, a temperatura neprekidno iznosi 8 °C.

Falkensteiner Hotel  Spa BleibergerhofTo omogućuje nastanak izrazito visoke koncentracije kisika u zraku koja olakšava simptome premorenosti, izrazito visoke razine stresa i alergija. Ovdje se možete regenerirati i slobodno disati. Obližnji hotel Falkensteiner Hotel & Spa Bleibergerhof nudi raznovrstan program temeljen na zdravlju, kao i mnogo mjesta za odmor u wellness centru Acquapura SPA koji se prostire na 2500 m².

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Najiščkivanija vinska manifestacija Slavonija i Podravina, wine not!? ponovo će okupiti ljubitelje vina, finih zalogaja, jedinstvenih ambijenata, umjetnosti i netaknute prirode na poznatoj Plemićkoj...

Putovanja

Kalelarga, crkva Sv. Donata, Kneževa i Providurova palača odvode u neka davna i zaboravljena vremena

Putovanja

Tražite li destinaciju za savršen izlet u kojem ćete objediniti uživanje u predivnoj netaknutoj prirodi, jedinstvenu i vrhunsku gastronomiju te bogatu kulturnu ostavštinu?

Zanimljivosti

Pelješac se vratio u zlatno doba, u vrijeme kada je poluotok bio pomorsko središte Mediterana.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.