Uživajte u ljepoti svojih godina

U razvoju linija koje usporavaju učinke čimbenika starenja, laboratoriji Vichy usredotočili su se, prije svega, na različita razdoblja ljudskoga života tijekom kojih su potrebne različite njege, s obzirom na to da se proces starenja tijekom godina odvija u različitim slojevima kože. Linije proizvoda Vichy protiv starenja i za čvrstoću kože omogućuju vam da jednostavnim odabirom njege koja najviše odgovara vašim godinama bez muke uklonite posljedice starenja koje su na početku najuočljivije na licu. Tako ćete uz odgovarajuće proizvode još više uživati u ljepoti svojih godina!

Glavno polazište laboratorija Vichy u razvoju proizvoda koji ublažavaju i sprečavaju vidljive posljedice starenja kože predstavlja briga o današnjoj ženi koja bez obzira na godine zaslužuje udobnost i koja, prije svega, uživa u ljepoti svojih godina. Njega protiv starenja čini kožu čvrstom i sjajnom.


Njegu treba odabrati s obzirom na godine i stvarno stanje kože, zato što su za određena razdoblja života karakteristične određene promjene na koži. Na temelju poznavanja tih promjena, laboratoriji Vichy stvorili su 5 različitih njega protiv starenja:

25 – 30 godina: Aqualia Anti-ox
Svježe otkriće za mladenački izgled kože

Ova se linija učinkovito bori protiv prvih znakova starenja koji se pojavljuju između 25. i 30. godine života. Vichy ju je oblikovao na temelju znanstvenog otkrića na području matičnih stanica koje predstavljaju rezervoare mladosti. Aktivni sastojci vitamin C, vitamin E i čisti polifenol citrusa dokazano djeluju na okruženje matičnih stanica i potiču njihovu obnovu. Upotreba linije vraća umornoj koži prirodan sjaj i poboljšava njezinu epidermu. Liniju čine serum Aqualia Antiox, dnevna njega Aqualia Antiox, fluid Aqualia Antiox i stick Aqualia Antiox za područje oko očiju.

Iznad 30 godina: Myokine
Prve bore – mehaničko starenje

Ova je njega namijenjena za borbu protiv prvih mimičkih bora. Myokine dnevna korektivna njega protiv bora, obogaćena s aktivnim kompleksom Adenoxine koji djeluje protiv kontrakcija stanica i nastanka mimičkih bora. Adenoxine čine adenozin i magnezij koji djeluju komplementarno na temelju dvaju različitih mehanizama te smanjuju učinak kalcijevih iona u fibroblastima, a time i njihovu kontrakciju.

35 – 40 godina: Liftactiv Retinol HA
Potpuna njega protiv bora

Laboratoriji Vichy otkrili su u 20-godišnjoj ekskluzivnoj studiji, tijekom koje su promatrali razvoj bora u žena, tri tipa bora: stalne, reverzibilne i embrionalne bore. Nove spoznaje prenijeli su u razvoj linije Liftactiv Retinol HA koja djeluje na sva tri tipa bora. Potpuna njega protiv bora s hijaluronskom kiselinom i kompleksom retinola i adenozina sveobuhvatno djeluje u smjeru punjenja bora i izglađivanja površine kože. Dnevna i noćna njega Liftactiv Retinol HA te Liftactiv Retinol Yeux za područje oko očiju osiguravaju potpuno djelovanje protiv bora.

40 – 50 godina:
Liftactive CxP
Kronološko starenje

Nakon 40. godine života koža gubi čvrstoću i bore se produbljuju. Ova linija proizvoda osigurava koži biološki učinak liftinga, jer se sastoji od peptida2 i vitamina C koji se neprekidno oslobađaju i povećavaju broj stanica koje proizvode kolagen i elastinska vlakna. Kožu nakon 40. godine njeguju dnevna njega Liftactiv CxP (formula za normalnu i suhu kožu), Liftactiv CxP UV, dnevna njega (SPF 15), noćna njega Liftactiv CxP, Liftactiv CxP yeux, njega za područje oko očiju, i najnoviji serum Liftactiv CxP Total koji omogućuje trenutni učinak liftinga i visok sjaj.

Iznad 50 godina: Neovadiol GF
Hormonsko starenje

Ulaskom u određeno razdoblje života i menopauzu dolazi do usporavanja aktivnosti hormona u ženskom tijelu što izaziva određene promjene na koži. Pojavljuje se tzv. hormonsko starenje. Ova njega s inovativnom molekulom Proteic Gf potiče faktore rasta u stanicama i povećava njihov broj te čini kožu gušćom i preoblikovanom. Neovadiol Gf jača prirodnu barijeru kože, vlaži kožu, daje joj punoću i vraća čvrstoću. Linija proizvoda obuhvaća dnevnu njegu Neovadiol Gf (za normalnu do mješovitu kožu i za suhu kožu) te noćnu njegu Neovadiol Gf.

Čišćenje lica predstavlja važnu svakodnevnu rutinu pa tako i proizvodi za čišćenje lica moraju biti prilagođeni potrebama i tipu kože. Purete Thermale 3u1 jedinstveni je proizvod koji sjedinjuje mlijeko za čišćenje, tonik za čišćenje i sredstvo za skidanje šminke oko očiju.

U studenome, laboratoriji Vichy će u sklopu akcije "Uživajte u ljepoti svojih godina" prilikom kupnje bilo koje Vichyjeve njege protiv starenja kože besplatno darovati mini (100 ml) proizvod Purete Thermale 3u1. Promotivna pakiranja pronaći ćete u odabranim ljekarnama do isteka zaliha.