Uživajte u morskom zagrljaju

Na moru smo opušteniji, sve je nekako lakše i puno bolje se osjećamo. Ako ste jedni od onih koje „pali“ ljubav na neuobičajenim mjestima, onda ste nešto slično već zasigurno probali.

No, ako još niste – što čekate?

Pripreme za pothvat

Možda zvuči romantičnije i jednostavnije nego što zapravo jest. Prvo što morate paziti je da more ne bude jako uzburkano jer, ako su valovi veliki ništa od vaših pokušaja. U dubljoj vodi morat ćete se boriti s valovima i ravnotežom. U plićaku su u tom slučaju rezultati puno bolji, iskusni tvrde kako je zajamčen dobar ishod.

Znači, prvo što vam treba je mirno more, a ako je taj uvjet ispunjen sljedeći zadatak je pronaći mirnu uvalu. Sramežljivijima je preko dana neugodno pa će se radije za nježnosti odlučiti preko noći kada je vidljivost slabija.

Nakon što ste našli plažu koja nije blizu ceste, kuća ili slično bilo bi poželjno da nema neke oštre stijene jer će te se vi ili vaša polovica na njima izgrebati. Stijena će vam služiti kao neka vrsta potpornja.

Ako pak ne možete naći takvu plažu, kao potporanj vam mogu služiti bove, dovoljno udaljene od plaže ili čamac, ako ste s njim na pučini.

Pravovremena zaštita

Naravno, mora vam biti jasno kako partner u moru ne može koristiti kondom pa se morate zaštiti na drukčiji način. Kao žena, vjerojatno ste se naučili pouzdavati u sebe pa tako možete učiniti i ovoga puta. Istina, SPB su “mali” problem…

Sada kada smo nabrojili sve što vam je potrebno da nesmetano ljubujete u moru, vjerojatno vam je i malo prisjelo.

Čini se puno je planiranja, ali kada se sve to poklopi uživat ćete u ovakvom iskustvu.