Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Horoskop

Vage pod teretom prisile

Nakon mukotrpnog procesa eliminacije svega lošeg bit ćete sretni i zadovoljni.


Krajem listopada protekle godine, nakon gotovo dvije i pol godine, planet Saturn je promijenio znak prešavši iz Djevice u Vagu. Ovaj nebeski događaj bitan je za astrologe iz velikog broja razloga, no za vas bit će još važniji, pogotovo za one koji su rođeni u prvoj dekadi odnosno od 23. rujna do 4. listopada. Premalo mjesta imamo da bi obuhvatili sva životna područja na koje će Saturn djelovati. Međutim, možemo izdvojiti opći osjećaj i ono na što će vas ovaj zlokobni planet prisiljavati.

Dakle, ključna riječ u vašem životu tijekom iduće godine, pa i dijelom 2011., bit će – prisila. Radi se o tome da ćete morati ozbiljno razmisliti o vlastitom bivanju i napokon početi rješavati pitanja koja ste predugo odgađali.

Saturnom će biti pogođena srž vašeg života. Glavninu identiteta ćete dovesti u pitanje, ali ovo nećete činiti bez razloga i s namjerom da se samo poigrate već da se mijenjate. Morat ćete odbaciti sve što vam u životu smeta, što vas koči u razvoju. Ako dugo ljeta gajite prijateljstvo koje vas guši u ovom periodu ćete ga razvrgnuti i to na ne baš ugodan način; ako ste u disfunkcionalnom braku oslobodit ćete se; ako radite neki posao gdje vas se maltretira više to nećete trpjeti makar znali da vam novac treba; ako vas članovi obitelji sputavaju kritikama ili napadaju, obračunat ćete se bez pokazivanja milosti; ako ste roditelj i imate problematično dijete prestat ćete izlaziti u susret, nećete mu više dopuštati da se vaši osjećaji iskorištavaju i odlučno ćete postaviti tvrdokorna pravila s čime ćete zgaziti bilo kakav otpor; ako ste bili podmukli i pokvareni prema kolegama i kolegicama na fakultetu ili poslu sada ćete osjetiti teror na vlastitoj koži; ukratko, dobit ćete ono što zaslužujete.

Stanite neodlučnosti na kraj

Među nabrojanim primjerima izdvojio bih jedan koji inače Vagama stvara glavobolje. Riječ je o neodlučnosti i stalnom izlaženju u susret svima, bez obzira da li netko to doista zaslužuje ili ne. Vage najčešće nastoje djelovati preventivno, posebno u međuljudskim odnosima, pokušavajući stvoriti što savršeniji odnos. S ovim ćete u 2010. morati prekinuti! Svakako, potreba za idealizmom će ostati, samo sada će biti ograničena i jednostavno morat ćete štititi svoje interese što podrazumijeva sukobe i odlučnost.

Ovo neće biti lako… Imat ćete osjećaj unutarnje truleži. Kao da polako nestajete. Ovaj iznimno neugodan osjećaj ima vrlo preciznu ulogu. Sve probleme koje ste nagomilavali, bez obzira radilo se o vama ili drugima, sada ćete morati istjerati na čistac. Proces će biti bolan i jako spor. Kao da će vrijeme stati. No, na kraju, kada sve završi neće biti nitko slobodniji, sretniji, zadovoljniji od vas. Znat ćete točno na čemu stojite! Pravila će biti kristalno jasna i stvarno ćete sebe moći pogledati u zrcalo bez imalo srama. Prihvatit ćete sebe takvima kakvi jeste i uopće vas neće biti briga što drugi misle. Na ovaj način, uštedjet ćete iznimno puno životne energije. Shvatite ovo kao proces odstranjivanja svega što vam ne treba. Ma koliko vam bilo teško ne posustajte. Isplatit će se!

Kliknite na sličicu željenog znaka i saznajte što vas čeka u 2010. godini.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Život u dvoje

Ljubomora je jedan od najneugodnijih negativnih osjećaja i rijetko se pojavljuje sama

Drama Queen

Zašto, i uspjeh i ljubav, ako je već tražimo, moraju biti tako brzi, najbrži...

Duh i tijelo

Briga o sebi je važna jer je to ključ za pronalaženje ravnoteže kako u nama samima, tako i izvana.

Horoskop

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: su Strijelac, Blizanac i Vage.

Advertisement