Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Valentinovo na njegov način

Nemojte biti jedna od onih koje od svog partnera očekuju da im pripremi nešto za Valentinovo.

Preuzmite „kormilo“ – možda ga upravo to uzbudi. Bacite se na posao, dobro razmislite o tome što vaš partner voli, što ga uzbuđuje, koje su njegove „slabe“ točke i iznenadite ga.

Važno je ne razmišljati o tome što vi želite, već pokušati otkriti što je vašem partneru u glavi i prilagoditi se tako da oboje uživate.

She.hr je provjerio kod nekoliko muškaraca što bi voljeli da im partnerica priušti za dan zaljubljenih. Velika prednost cijelom planu je da Valentinovo ove godine pada na subotu.

Goran (25):

– Iako je to zajednički dan, ako bi situacija bila u kojoj bih mogao biti posve sebičan, volio bih da ona cijeli dan posveti svoju pažnju i volju meni i mojim potrebama. Dakle da udovoljava svim mojim željama od banalnosti poput kuhanja ručka do slatkih tajni kreveta. Druga opcija je da bez moga znanja organizira putovanje u neko lijepo mjesto, na primjer u Barcelonu, i da me iznenadi time.

Kristijan (33):

– Ja bi da mi opere leđa sa spužvom, morska masaža te da me nakon toga svojim rukama dobro i dugo izmasira. Skroman sam.

Ivan (26):

– Budući da ovo valentinovo pada u subotu to je dobro jer je moguće iskoristiti cijeli dan. Recimo otići u Bizovac ili Čatež na kupanje, na Žumberak, Rastoke… Paintball, Carting, jednodnevno skijanje ili pak dovesti još jednu curu u igru… Mogućnosti su zbilja razne, samo da je aktivno.

Bojan (29):

– Pošto je vikend ja bi da se moja draga valja cijeli dan sa mnom u krevetu, da gledamo filmove, radimo neku finu papicu, a navečer bih možda i nekuda izašli ako bi nam se dalo. Ako bi se pak odlučila da mi nešto materijalno daruje, volio bih nešto iz trgovine „Hoću To“ ili pakiranje od šest boca egzotične pive.

Tomislav (30):

– Ne mora biti ništa pretjerano niti kićasto, neka večerica, kino… Ali, ono što bih ja najviše volio je šetnja po parku ili prirodi. Najjednostavnije je da na taj dan budemo zajedno u određenom trenutku – obična ljubav. Druga mogućnost koju prihvaćam jest da me kada dođem doma dočeka u crvenom korzetu s crvenim halterima i baci na krevet, divljački rastrga odjeću, prelije me šlagom, poliže i seks do jutra,- kaže Tomislav.

Izgleda da muškarci zbilja nisu toliko zahtjevni niti komplicirani samo ih morate dovoljno dobro poznavati da ne nastane fijasko tipa da bi on na Rastoke, a vi ga odvedete u krevet.

Zato, „ispipajte teren“ imate još par dana do Valentinova i priuštite si nezaboravan dan i to ne samo zato jer je Valentinovo, nego i stoga što pada na subotu i imate više vremena no obično.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Jer je briga o muškoj koži normalna i prirodna stvar

Zdravstveni karton

Problemi s vratnom kralježnicom mogu se prilično ublažiti ako ste disciplinirani i držite se programa koji će vam složiti vaš fizioterapeut.

Seks

Izgled, težina, spretnost... puno je toga što se partneru mota po glavi.

Savjeti stručnjaka

Menstruacija tijekom ovog posebnog dana može vas podsjetiti da budete nježni prema sebi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.