Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Valentinovo s knjigom

Uz 90% popusta odaberite poklon za svoje najmilije.

U mjesecu ljubavi, nakladnička kuća V.B.Z. u Kinu Europa, od 11. do 16. veljače, od 9  do21 sat, organizira sajam knjiga na kojem će svatko pronaći nešto za sebe ali i za svoje najdraže.

Za vas su pripremili bogatu ponudu knjiga renomiranih domaćih i stranih autora čije naslove potražite po sniženim cijenama do čak 90 % popusta. Posjetitelji će moći birati samo najbolje iz ponude, a za ovu priliku pripremljeno je čak 10 atraktivnih naslova čija je cijena zaista simbolična, samo 1 kn. Za vaše mališane čeka vas veliki izbor dječje literature i slikovnica, ali i igračaka Lego i one2play programa.Ovaj je sajam i humanitarnog karaktera – od svakog računa poklanja se 1 kn Zakladi Ana Rukavina. Knjiga je najljepši poklon. Darujte svoje najmilije za Valentinovo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Darivanje

Intrigantna priča, veličanstvena norveška divljina i četiri junakinje povezane ubojstvom jamstvo su za novu uspješnicu. 

She Book Club

“Oporavak Rose Gold” nevjerojatno je napeta priča o opsesiji, pomirenju i osveti, psihološki dvoboj ličnosti koje pod površinom ljubavi skrivaju mračne tajne o kakvima...

She Book Club

Zbirka priča "Samo da sve dobro prođe" predstavlja Aleksandru Filipović kao novi, važan ženski glas u hrvatskoj književnosti!

She Book Club

Svi znaju za Daisy Jones i Šestorku, no nitko ne zna za razloge koji su doveli do njihova razlaza na apsolutnom vrhuncu njihove popularnosti…

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.