Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Valentinovo za pamćenje

Ne morate vikati s vrha zgrade "Volim te, volim te". I ljubavna poruka na frižideru bit će dovoljna.

Dan zaljubljenih postao je dan potrošačke groznice. Trgovine s čokoladama i cvjećarne profitiraju kada se ljudi vole. Nestao je taj osobni dodir, a na traci ljubavi svi dobivamo istu poruku: "Nisam stigao razmisliti".

Iako postoji ostalih 364 dana za ljubav, ovaj je obilježen za slavlje, pa ako ste se već odlučili biti dio tog događaja, učinite to kako treba. Svatko može kupiti čokoladu, ali ne može svatko smisliti osobni poklon za dragu vam osobu. To možete samo vi.

Zajedničke slike su uvijek dobra ideja. Posebna fotografija vas dvoje u lijepom okviru trebala bi raznježiti vašu ljubav te biti savršeni uvod u večer ljubavi. Ako pak želite korak dalje možete napravit cijeli album prožet vašim fotografijama te porukicama na kojima su vaše osobne stvari ili posebne pjesme.Morate biti svjesni da najbolji poklon nije uvijek onaj najskuplji, pogotovo za osobu koja vas voli jer poklon je znak ljubavi. Najvažnije je da Valentinovo ne shvatite preozbiljno te da imate luđačka očekivanja kako bi to trebalo izgledati. Neka bude onako kako vas dvoje to želite, makar na kauču uz najdraži film i kokice. Najveće slavlje ljubavi je ako je vama lijepo i ugodno.

Za potpuni dojam snimite CD s dragim pjesmama te se sjećajte lijepih trenutaka poput početka poznanstva, prvih porukica, sramežljivih dodira i strasnih poljubaca. To će biti Valentinovo za pamćenje jer će vama biti toplo oko srca.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Fotografiranje proizvoda i reklamna fotografija je posebna grana fotografije jer obuhvaća puno toga na što moramo misliti.

Zanimljivosti

Biljke nikako ne mogu štetiti, posebno one koje donose sreću, a znamo kako će ljepše izgledati svaki prostor koji ih ima.

Moj dom

Ove male teglice za cvijeće bit će poput malih prijatelja za vaše biljke.

Savjeti stručnjaka

Menstruacija tijekom ovog posebnog dana može vas podsjetiti da budete nježni prema sebi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.