Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Vanessa Paradis zaštitno lice za H&M Conscious

Uz kolekciju koja je u prodaji krajem ožujka, H&M kreće i s prikupljanjem odjeće.

Vanessa Paradis zaštitno je lice Conscious za H&M ovog proljeća, noseći odjeću u kampanji koja je i trendi i održiva. Sve je to dio H&M odluke za održiviju budućnost, pokazujući da najbolja moda može biti napravljena od održivih materijala.

Glumica i pjevačica nosi žutu haljinu sa naboranim rubovima isto kao i ukrašenu jaknu sa zatvaračem u kombinaciji sa hlačama cvjetnog printa. Komadi su dio kolekcije pune proljetnog optimizma romantičnog štiha kao duga haljina, uz sportske komade kao što je izrezan kombinezon i haljina kratkih rukava tropskog printa. U kolekciji se nalazi i asesoar poput gležnjača na petu sa remenom a cijela je kolekcija napravljena od održivih materijala kao što su organski pamuk, reciklirani poliester i tencel.Cijelokupna kolekcija biti će dostupna u svim H&M prodavaonicama širom svijeta krajem ožujka zajedno uz Conscious kolekciju za muškarce- blejzeri, chinos hlače, majice sa ikat printom I kratke hlače, isto kao i veseli printevi za djecu i bebe.Vanessa Paradis kaže: ''Drago mi je da sam dio nečeg poput Conscious kolekcije za H&M. Trudim se kupovati savjesno a vintage je veliki dio moje garderobe. Sviđa I se taj stil koji je ekološki osviješten jer I ja volim ponovno koristiti staru odjeću.''Poklapajući se sa kampanjom biti će pokrenuta akcija prikupljanja odjeće u H&M-u. Kupci će moći donjeti neželjenu odjeću bilo koje marke u odabrane trgovine, a zauzvrat će za svaku vreću dobiti H&M vaučer, maksimalno 2 vreće po kupcu dnevno. H&M je prva trgovina koja prihvaća povrat odjeće na ovoj razini, trudeći se spriječiti odlaganje odjeće na deponij.

Inicijativa prikupljanja odjeće započeti će u H&M trgovinama u Zagrebu, Lanište 32 i Splitu, Vukovarska 207, City Center One.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

Dolaskom ljeta i vrućina, biramo laganije materijale i odjeću koja dopušta koži da diše. Savjetujemo da svakako nosite što svjetlije boje i lagane materijale.

Trendovi

Neupitno je da organski pamuk najviše pogoduje bebinoj koži, djeluje umirujuće i gotovo je najbezopasnije prirodno vlakno.

Fashion report

Zvijezda nove Dive Organic kolekcije je basic t-shirt koji je ključni komad svakog ormara. Dolazi u dvije boje, bijeloj i light sky plavoj boji.

Fashion report

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu - Simone Rocha.

Advertisement