Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Lifestyle

Vaš ljubimac zaslužuje najbolje

Osvojite Friskies hranu za mačke

Tvrtka Purina jedna je od vodećih svjetskih kompanija za brigu o kućnim ljubimcima, koja proizvodi neke od najpoznatijih i najomiljenijih brendova hrane za pse i mačke. Svaki proizvod rezultat je stalnih unapređenja kvalitete, samog okusa i prehrane za kućne ljubimce u cjelini. Nutricionisti, veterinari i stručnjaci za ponašanje životinja stalno istražuju nove načine prehrane kako bi vaši kućni ljubimci bili zdraviji i sretniji. U Purini znaju da je posjedovanje kućnog ljubimca neponovljivo iskustvo i upravo zato već više od  85 godina predano rade na poboljšanju kvalitete njihova života.

Svaki Purina proizvod pažljivo je pripremljen, uz savršenu ravnotežu sastojaka koji pomažu kućnim ljubimcima da u potpunosti uživaju u životu. Među njih se svakako ubraja i FRISKIES hrana za mačke koja je posebno formulirana od strane Purina veterinara i nutricionista kako bi se zadovoljile sve potrebe mačke, u odnosu na njenu starost i životni stil. FRISKIES hrana za mačke tako dolazi u suhoj i mokroj varijanti, a posebna pažnja posvećena je mladim i steriliziranim mačkama te onima koje većinu vremena provode u zatvorenom, i to kroz ekstenzije brenda Junior, Sterilcat i Indoor.

FRISKIES ADULT za odrasle mačke

FRISKIES Adult proizvodi donose široku paletu recepata izvrsnog okusa koji mački osiguravaju 100% potpunu i uravnoteženu prehranu i pomažu joj u očuvanju zdravlja, vitalnosti i zadovoljstva.

FRISKIES JUNIOR za mačiće

FRISKIES Junior je potpuna i uravnotežena hrana za kućne ljubimce, posebno formulirana za zdrav razvoj mačića. Napravljena je s piletinom, povrćem, vitaminima i mineralima te osigurava mačiću sve hranjive tvari kako bi se omogućio pravilan prijelaz s majčinog mlijeka na čvrstu hranu.

friskies hranaFRISKIES STERILCAT za sterilizirane mačke

Sterilizirane mačke sklonije su nakupljanju kilograma te mogu razviti probleme u urinarnom traktu. FRISKIES za sterilizirane mačke je potpuna i uravnotežena prehrana, posebno formulirana kako bi zadovoljila potrebe steriliziranih mačaka te podupirala njihovo zdravlje. S uravnoteženim omjerom bjelančevina i masti pomaže održati idealnu tjelesnu težinu mačke dok pravilna ravnoteža minerala i vitamina pomaže zdravlju urinarnog trakta te podržava prirodnu obranu organizma.

FRISKIES INDOOR za kućne mačke

Kućne mačke nisu u velikom doticaju s prirodom te iz tog razloga mogu propustiti neke koristi vanjskog svijeta. Zato je FRISKIES Indoor posebno formuliran da zadovolji nutritivne potrebe mačaka koje provode većinu vremena u zatvorenom prostoru. Ukusna i 100% potpuna hrana za kućne ljubimce FRISKIES Indoor pomaže smanjiti razvoj kuglica dlake, a sadrži i dodanu vrtnu travu koju mačke vole žvakati.

[box style=”0″]

OSVOJITE HRANU ZA MAČKE

Purina vam poklanja 2 x 3kg FRISKIES hrane za mačke.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom MACKA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koji naziv nosi hrana namijenjena mačićima?

Vaše prijave primamo do 22. studenog 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnici su Vladimir Bastaja i Mladen Sabljak. Čestitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

Zanimljivo je da vitamina D u organizmu ne može biti viška jer naše tijelo regulira njegovu količinu.

Duh i tijelo

Motivirali vas posao koji radite da svako jutro ustanete iz kreveta bez grča u želucu ili pomisli da i prije početka radnog vremena čekate...

Zdravstveni karton

Stomatološka poliklinika iDENT posluje od 2010. godine. Više od 10 godina postojanja i nekoliko tisuća pacijenata godišnje ono je gdje sadašnji i budući pacijenti...

Savjeti stručnjaka

Osjećate konstantan umor, iscrpljenost bez obzira na količinu sna, bezvoljni ste i teže se nosite s radnim zadacima koje ste prije obavljali “kao od...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.