Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Vaše oči su ogledalo vaše duše

Poliklinika Arcadia iz Daruvara nudi besplatnu operaciju očnih kapaka.

Podbuhli, otečeni, umorni očni kapci problem je s kojim se bore i žene i muškarci. Mnogi se žale na osjećaj težine u očnim kapcima te navode kako imaju umoran i pospan izgled tijekom cijelog dana.

Razlozi za nastanak podbuhlih kapaka su mnogostruki: nasljeđe, proces starenja ili kronične bolesti organizma. Nasljedni čimbenici se najčešće očituju u mladih žena, najprije u adolescenciji, potom u kasnim dvadesetim i tridesetim godinama. Anatomski, riječ je o nasljednom višku masnog tkiva očne šupljine koje prodire prema naprijed u tkivo kapka. Navedene promjene uglavnom zahvaćaju donje kapke.Kako bi stali na kraj ovom problemu i razveselili 5 najsretnijih kandidatkinja koji si ne mogu priuštiti operaciju, Poliklinika Arcadia iz Daruvara nudi besplatne operacije očnih kapaka. Ova operacija je indicirana kod pacijenata koji žele estetski poboljšati izgled očiju i očnih kapaka, ili onih koji imaju funkcionalne probleme zbog viška kože koji im smanjuje vidno polje."Da bi prisustvovali u ovom projektu, pacijenti moraju biti ženskog spola, u dobi između 25 i 40 godina, biti dobrog zdravlja i živjeti u Hrvatskoj zbog mogućnosti praćenja postoperativnog stanja", rekao je dr. Bojan Ignatovski, specijalist estetske, plastične i rekonstrukcijske kirurgije.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti stručnjaka

Čak 90% svih dobivenih informacija iz okoline dolazi putem osjetila vida. Naše je oko najvažnije osjetilo, a kroz njega stvaramo sliku okoline, percepciju svjetla,...

Beauty report

Pastelni tonovi plavušama osiguravaju romantičan i nježan izgled.

Savjeti stručnjaka

Dalekovidnost je kada jasno možete vidjeti stvari koje su prilično udaljene, a one stvari koje su vam blizu vidite mutno.

Dobar posao

Sumnjate da vas prijatelji ili partner varaju. Tko je Pinokio?

Advertisement