Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Vaterpolo reprezentativci šalju pozitivne poruke i osmijeh

Vaterpolski reprezentativci, uoči odlaska na Europsko prvenstvo i borbu za novu medalju, zajedno s mališanima iz udruge Osmijeh Hrvatskoj šalju pozitivne poruke i misli.

Vaterpolski reprezentativci, uoči odlaska na Europsko prvenstvo i borbu za novu medalju, zajedno s mališanima iz udruge Osmijeh Hrvatskoj šalju pozitivne poruke i misli.

Prijateljstvo velikih sportskih junaka i djece rođene s rascjepom usne ili nepca započelo je na nedavnom druženju, na kojem su zajedno osmislili pet poruka koje znače tako mnogo, a tako su jednostavne. Cilj ove pozitivne kampanje je što bolja socijalizacija ovih hrabrih mališana u društvu. Hrvatski vaterpolski savez, u suradnji s partnerima, prikuplja sredstva za nabavku videolaringoskopa, aparata koji olakšava operativno liječenje djece.

Kapetan Josip Pavić i Dora daruju Osmijeh samo za tebe! Prvotnu nervozu na snimanju zamijenila je pozitivna energija. Ivan Buljubašić i Franka poručuju: Osmijeh – lijepa riječ bez slova.

Osmijeh – bezbroj oblika, jedno značenje – ispisali su Maro Joković i Tea. Andro Bušlje i Vid poručuju Osmijeh je sve! U današnje vrijeme toliko rijetko viđen osmijeh je lijek, alat koji otvara sva vrata, lijepa gesta. Damir Burić i David poručuju Osmijeh – jedina stvar koju si svi mogu priuštiti!

Sreća, osmijeh i želje ovih hrabrih mališana našim su reprezentativcima uljepšali pripreme te im dali dodatnu snagu u borbi za novu medalju na Europskom prvenstvu, koje se u Beogradu igra od 10. do 23. siječnja 2016. Kampanju Osmijeh pomogli su HEP, PBZ Card, Pliva, Narodne novine, Excelsa, AURO DOMUS i Santa. Kampanju je snimio fotograf Goran Matijašec, a grafički uredio Grga Mirjanić.

Vizual

Hrvatska  udruga roditelja djece s rascjepom usne i/ili nepca – Osmijeh osnovana je s ciljem informiranja sadašnjih ali i budućih roditelja djece s rascjepom usne i/ili nepca, o mogućnostima liječenja, pravima koja imaju od zdravstvene skrbi i njege do završetka liječenja, a u svrhu maksimalne rehabilitacije osoba s rascjepom usne i/ili nepca. Simbolično rečeno, cilj osnivanja Udruge vraćanje je osmjeha na dječja lica. Ovo je prva udruga takve vrste u Hrvatskoj. Udruga nije nastala kako bi se djeca s rascjepom na bilo kakav način označavala i odvajala od druge djece, upravo suprotno; osnovana je kako bi im se omogućilo što ljepše djetinjstvo, boravci u bolnici ugodniji te operacije bezbolnije.

http://www.udruga-osmijeh.hr/

Ne propustite

Seks

Donosimo male tajne velikih zavodnica i neke provjerene beauty trikove uz koje ćete zablistati u punom sjaju!

Savjeti stručnjaka

Kad ste pod stresom, mozak šalje tijelu signale pripreme za borbu pa se napinje svaki mišić u tijelu, a puls se ubrzava.

Drama Queen

Postoji ogroman broj sekti, društava, udruženja, stranki u koja se čovjek ponekad mora, a nekad poželi učlaniti.

Savjeti stručnjaka

Zubne krunice odabiru se kao rješenje kod pacijenata koji imaju problema s ispucalim ili slomljenim zubima, te ukoliko su zubi deformirani ili pokvareni.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.