Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Vaučer za prijateljicu

Trodnevni popust u Woman'Secretu.

Woman'secret uoči blagdana Sv. Nikole daruje svoje vjerne kupce i prijatelje s 30 posto popusta na cjelokupan asortiman. Riječ je o odjeći i rublju namijenjenom ženama što su ga kreirale same žene. Poznati španjolski brand odlikuje se kvalitetom koja je prepoznata ne samo u svijetu nego i kod nas.

U prodavaonicama Woman'secret u Zagrebu, Zadru, Splitu, Šibeniku i Osijeku sutra, prekosutra i u petak popust možete ostvariti jedino uz predočenje vaučera koji je ovih dana počeo kružiti e-mailom među prijateljima, a in a forumu se o njemu povela rasprava.

– Naše stalne kupce, prijatelje, ali i njihove prijatelje željeli smo na ovaj način nagraditi. Vidimo da se taj lanac prijateljstva širi i drago nam je zbog toga,- rekla je Jelena Krizmanić, direktorica SE-AL Triplejump zadužena za odnose s javnošću.

Udobnost ima prednost


A čega ima u ponudi? Woman'secret je nepogrešiv kada je riječ o udobnosti žena, puno je proizvoda izrađeno od kvalitetnog pamuka pogodnog za osjetljiviju kožu. Donje rublje, čarape, pidžame i sve one sitnice s kojima se kod kuće osjećate udobno i opušteno kao stvoreni su ne samo za svaku od nas, nego i kao poklon. Cijene su od 50 kuna za rublje do 150 ili 250 za pidžame.

– Osim za žene imamo i zanimljiv asortiman za djecu. Njihovo rublje i odjeća je s veselim likovima iz crtića i prilično su traženi,- kaže naša sugovornica.

Dakle, ako kojim slučajem od prijateljice ili prijatelja dobijete neuobičajeni vaučer vjerujte, nije prevara. Prodavaonice u Zagrebu su u Ilici i u Petrićevoj (blizu Trga bana Jelačića), a nakon kupovine ušuškajte se u toplo, izgubite pojam o vremenu… Barem do siječnja kada nam stižu uobičajene rasprodaje.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Djevojčice Mi-ja i Young-sook žive na korejskom otoku Jejuu. Najbolje su prijateljice koje sanjaju kako će jednom postati haenyeo, žene koje rone da bi...

Savjeti i preporuke

Pod okriljem L'Oréal Professionnela nastali su Salon Expert saloni, koji s brandom dijele viziju, potrebu za stalnim usavršavanjem i težnju za postizanjem najboljih rezultata te...

Duh i tijelo

Ponekad se prijateljstva pretvore u izvor stresa zbog osobe koja nam zapravo nije pravi prijatelj.

Drama Queen

Čarobni štapići i čudesni influenceri ne postoje.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.