Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
lancome
lancome

Beauty report

Već 80 godina život je lijep uz Lancome

Jedan od vrhunaca 80-ogodišnjeg rada i stvaranja ovog brenda predstavlja i knjiga od ožujka dostupna u knjižarama

Poduzeće Lancome, koju je 1935. godine osnovao vizionar i pionir Armand Petitjean, ove godine slavi 80 godina ljepote, a prigodna proslava održana je i u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Jedan od vrhunaca 80-ogodišnjeg rada i stvaranja ovog brenda predstavlja i knjiga, izdavača Editions du Regard, koja je od ožujka dostupna u knjižarama širom svijeta. Priča je to o sreći koju je na elegantan način ispričao francuski pisac Stéphane Guibourgé; o Francuskinji koja njeguje sreću kao način života, uvijek se ističući u gomili bez ikakvog posebnog truda, što je najveći dokaz njezine profinjenosti.

Knjiga će biti dostupna i na Lancomovim prodajnim mjestima, na kojima će 8. ožujka započeti rođendanska proslava. Tom će prigodom biti predstavljeni vrhunci 80 godina postojanja Lancomea te posebna izdanja kultnih proizvoda brenda. Proslava će se odvijati i u digitalnom obliku, a prvo posebno izdanje ekskluzivno će biti ponuđeno na Lancomovoj internetskoj stranici: tri izvorne boje L’Absolu Rougea, inspirirane kultnim nijansama, uz kreativnu platformu na kojoj će Lancômovi obožavatelji imati mogućnost izraziti svoju viziju brenda. Kao vrhunac godine ispunjene ljubavlju, Lancome će u srpnju organizirati čarobnu večer, na kojoj će sudjelovati njegove bivše, sadašnje i buduće ambasadorice te brojni fotografi, režiseri i visažisti koji su dali svoj doprinos oblikovanju brenda.

lancome

Događaj će se održati tijekom tjedna visoke mode u Parizu – domu Lancoma. Lancome će godinu zaključiti ponudom dva iznimno prestižna predmeta u čast vrhunskog umijeća izrade rukotvorina i francuskih umjetnika s kojima surađuje od samog začetka: novom interpretacijom ruža “Les Jumelés” (1958.), jednog od dragulja Lancomovih kolekcija te dragocjenim izdanjem kultnog La vie est belle L’Absolu de Parfum – kapljica koncentrirane sreće skrivene u srcu kristalnog osmijeha.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Riti Tiimus, menadžerica za održivost zone Europa, govori kako se Grupa L´Oréal, globalni beauty lider, bori protiv klimatskih promjena.

Beauty report

U pet proizvoda koje uchka donosi, priroda je dodirnuta ljudskim rukama, oblikovana je znanjem i stručnošću te je harmoničnim postupcima pretočena u elegantnu i...

Savjeti i preporuke

Cijene su dosta pristupačne, s obzirom na sastav proizvoda i same benefite koje pruža koži.

Dobar posao

Samom inovacijom uspješno je proizveden najkvalitetniji pčelinji otrov na svijetu, a u našoj redakciji smo ga imali čast isprobati u proizvodima BeeVenom touch.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.