Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Veliki popust na ženske parfeme

Super akcija u sklopu Kozmo Srijede – 40% popusta na sve ženske parfeme!

Kozmo drogerije ove će srijede zasigurno biti najpopularnije odredište u Hrvatskoj, jer svojim kupcima u sklopu Kozmo srijede pripremaju – popust od 40% na sve ženske parfeme.

Ova Kozmo srijeda jedinstvena je prilika za kupnju omiljenog mirisa za sebe, mamu, kćer, sestru, prijateljicu ili drugu dragu osobu, a nju će zasigurno iskoristiti i oni koji već polako počinju razmišljati i o kupnji darova za nadolazeće blagdane koji nam se polako približavaju. Tako će primjerice parfem Carolina Herrera 212 sexy u srijedu biti  snižen s 299,99 na 179,99 kuna. Cijena popularnog Kenzova parfema Flower bit će, 209,99, što je super cijena s obzirom da svakog drugog dana u tjednu košta 349,99 kuna. Za mlade buntovnice super vijest je da će Avril Lavigne parfem Forbidden Rose s 204,99 kuna, biti snižen na 122, 99.

Primirišite do Kozma u srijedu!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Zimski mirisi su reducirani, romantični i topli – savršeni za druženje u paru. Šire senzualnost i prirodnost, bez ikakvog spektakla.

Trendovi

L'erbolario Silver parfem je raskošne, ali osvježavajuće arome i za nju, ali i njega.

S modne piste

Poznati talijanski brend Replay predstavio je ljetnu kolekciju koja u sebi nosi njegov prepoznatljivi pečat.

Fashion report

Pronalaženje udobnih i kvalitetnih sunčanih naočala prečesto je vrlo zahtjevno, ali dobra je vijest kako postoji veliki broj brendova koji će olakšati vašu potragu.

Advertisement