Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Veliko sniženje u Varteksu

Odjeća provjerene kvalitete uskoro i do 50% jeftinija.

Od 18.siječnja i Varteks kreće s velikim sniženjem do 50 % na svim njihovim mjestima prodaje. U sniženje će biti uklljučeni svi Varteksovi brandovi s većim dijelom asortimana.Odjeća provjerene kvalitete sada je i do 50% jeftinija a sniženje vrijedi za sve vrste plaćanja. Iskoristite ovu priliku u svim prodajnim mjestima Varteksa u Di Caprio i Levi's trgovinama!

Više o rasprodaji i cijenama pojedinih artikala, uz galeriju, pogledajte na portalu Online-zagreb.hr.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Poslovni bonton, odnosno bonton u poslovnim odnosima, može se definirati kao skup opće prihvaćenih pravila ponašanja koja se temelje na društvenim normama i važan...

Fashion report

U kampanji su pokazali predrasude koje o njihovoj odjeći imaju određeni građani, odnosno percepciju da je Varteks formalni brend zastarjele dizajnerske estetike.

Fashion report

Dolaskom ljeta i vrućina, biramo laganije materijale i odjeću koja dopušta koži da diše. Savjetujemo da svakako nosite što svjetlije boje i lagane materijale.

Fashion report

Varteksova kampanja "Nesavršene žene i muškarci u savršenim odijelima" dosad je ugostila brojna poznata lica koja se ističu kako svojom karizmom i talentom, tako...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.