Veseli dječji rođendani

Klasični rođendani, torta i svijeće za obiteljskim stolom više ne zadovoljavaju vaše najdraže. Što učiniti? Možete otići u Smart rođendaonicu, koja nudi nešto posebno za vaše slavljenike.

Karaoke, disco-zabava s kuglom i light showom, kostimirani gosti i slični programi definitivno će od vašeg malca napraviti najveću facu među prijateljima.

Tematski rođendani

Ako vam je dijete sportski fan, moguće je organizirati nogometni turnir ili pak Smart Talents show. Djeca održe jednu plesnu točku, pjevaju te kao treći dio trebaju izvesti nešto u čemu su talentirani, po izboru naravno. Zanimljivi budu i pidžama party te kostimirani gosti poput Vile, Šegrta Hlapića i Djeda Božićnjaka koji u prosincu nasmijava najmlađe.

– Preporučujem facepainting, to je nešto novo u ponudi. Imamo dvije vrste facepaintinga, jednu gdje djeca crtaju po rukama uz primjerene šablone, a drugu kad profesionalna crtačica dođe i iscrtava veće površine poput lica. Djeca se na taj način nasmiju, zabave i opuštaju – rekla je voditeljica programa Smart kids Ana Meštrović.

Osim posebnih igara, u Smartu ćete ako želite dobiti i klasiku, što znači da je prostor ukrašen, tu su veseli animatori, a možete izabrati između 300 različitih torti.

– Nešto je potpuno drugačije i „Bio“-rođendanski paket, koji uključuje zdravu tortu, kolače od integralnog brašna, tofu-namaz te prirodne sokove – kaže Meštrović.

Za nešto mirniju djecu tu je uvijek i lutkarska predstava, čitaju se priče, a organiziraju i božićne te ljetne priredbe. Svi programi uključuju djecu od jedne do trinaest godina pa skoro do puberteta možete zaboraviti na to da sami organizirate rođendan i izigravate klauna.