Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Veseli reciklirani nakit

Osvojite ručno rađenu ogrlicu

Stare pamučne majce ne moraju završiti u smeću ili postati vaša nova krpa za pod. Uz malo mašte i kreativnosti od nje može nastati prekrasan nakit poput onog koji izrađuje Majda Kancir.

Majda već godinu i pol dana izrađuje ogrlice reciklirane, pamučne ogrlice u svoje slobodno vrijeme. Inače je majka 7,5 godišnjeg sina, supruga i posljednjih 15 godina odgajateljica jednog zagrebačkog vrtića.

Svoj život započela je, kako kaže, u predivnoj 'zlatnoj dolini' uz mirise mandarina, Smogovce, Gustava, Loleka i Boleka, Sport Billya, nedejeljne jutranje filmove i crtiće. Svoje djetinjstvo u rodnom Opuzenu može samo opisati kao bezbrižnu igru neopterećenu pojmovima poput politike, gradonačelnika, kompjutorima, X-boxevima, PSP-ima i sl. Smatra da je u njemu bilo puno topline i bliskosti koje danas pomalo nedostaje, pa se trudi svim silama te vrijednosti prenijeti svom sinu.Zagreb
je bio njezin put ka osamostaljenju i školovanju. Upisala je Pedagošku akademiju, a ubrzo se nakon diplome i zaposlila. Danas radi u dječjem vrtiću Matija Gubec i priznaje kako iza sebe broji 15 godina lijepog iskustva rada s djecom. Svoje početke kreativnog izražavanja upravo može zahvaliti tom iskustvu kroz rad sa djecom.

Svoju prvu ogrlicu napravila je prije godinu i pol, a tomu može zahvaliti svojoj dragoj prijateljici Nataliji koja joj je otkrila to savršenstvo pamučnog materijala u izradi modnih dodataka. Sve ostalo je, kaže, njezino nastojanje, trud i velika stvaralačka volja da osmisli nešto potpuno drugačije od svega što je vidjela do sada. kada je shvatila da se njen rad počeo sviđati i drugima, osmislila je ime handmade brenda te je danas prepoznatljiva po imenu Happy Recycled Homemade. Njezine ogrlice, svi zainteresirani sada mogu naći na Facebooku i sajmovima kreativaca.Od samog je početka uživala radeći ih što šarenije i veselije pa može slobodno reći da su to i jedne od glavnih osobitosti njezinih ogrlica. Nakon nekog vremena i iskustva u izradi osmislila je prepoznatljive dekoracije za ogrlice u vidu cvjetića zamotuljaka koji su ujedno bili veliko otkriće i za nju jer nikad ne zna gdje će je to njezino stvaranje odvesti.

Ponekad od samog početka ima viziju o tome kako će pojedina ogrlica izgledati kad je završi, ali ponekad krene i stvara ne znajući krajnji rezultat. Ne radi nikakve nacrte i planove, jedina nit vodilja joj je osjećaj zadovoljstva dok je izrađuje i povratne informacije zadovoljnim kupaca.

Majda je odlučila usrećiti i vas! Poklanja vam svoju ručno rađenu eko ogrlicu.

OSVOJI OGRLICU

Happy Recycled Homemade i Majda Kancir vam poklanjaju dvije ogrlice po vašem izboru. Ponudu ogrlica možete pogledati na njezinoj Facebook stranici.

Ukoliko želite osvojiti ovaj poklon, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom OGRLICA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Od čega Majda radi svoje ogrlice?

Vaše prijave primamo do 29. ožujka 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su Maja Stunić i Irena Janković.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Talijanski brend Replay predstavio je novu suradnju i to s digitalnom kreatoricom i influencericom Ginevrom Mavilla.

Trendovi

Neda Parmać, Ivana Marić, Uršula Tolj, Neven Ciganović bili su samo neka poznata lica na velikom jesenskom partyju u zagrebačkom beauty centru Kaja u...

Fashion report

Zapadni trgovački centar u Rijeci proslavio je desetu obljetnicu rada proslavom koja se odvijala tri subote, a zadnja subota okupila je najveći broj posjetitelja...

S modne piste

Jučer su se u zagrebačkom Playgroundu, okupili mnogi zaljubljenici u talijanski modni brand PINKO i proslavili njihovu novu kolekciju za jesen/zimu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.