Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Veza sa starijim muškarcem? Gdje je problem?

One se ugodnije osjećaju u društvu zrelog muškarca koji se riješio svojih kompleksa, naučio kako postupati sa ženom…

Za neke žene jednostavno ne pali mladost, mišićavost, tetovaže, pijane noći s prijateljima, ne razumijevanje, konstantno objašnjavanje ženskih problema, navođenje partnera na ispunjavanje nekih želja i potreba te tako unedogled. One se ugodnije osjećaju u društvu zrelog muškarca koji se riješio svojih kompleksa, naučio kako postupati sa ženom, nije više na poslu 24/7 i na upitnim poslovnim putevima te izbjegava učestale razmirice. Vole kada im muškarac skuha ručak, otvori šampanjac kao nagradu i odmah shvati kakve je žena volje. Naravno, sve je u redu ako je žena također starija, pa društvo to prihvaća, ali što ako je mlađa ili puno mlađa? Većina bi ju najradije pribila na stup srama, no ponekad ta veza djeluje neskladno, gotovo nemoguće, pa ni ne znaju što bi više o njoj ružno rekli, nego da je sigurno imala nekih problema s tatom ili da je sponzoruša.  
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

Objavu dijeli VINCENT CASSEL (@vincentcassel)

Traži se siguran muškarac

Znanstveno je dokazano da žena nagonski traži sposobnog muškarca koji će njoj i njenom potomstvu pružiti sigurnost. Ni sama žena nije svjesna svojih postupaka, ali joj je vrlo bitno da u svom partneru vidi alfa mužjaka uz kojeg je zbrinuta. Takav nagon je veći što je žena više orijentirana na osnutak obitelji, a manje na karijeru. No, naravno, to ne znači da je s njim samo radi novaca, a pogotovo ne radi toga što joj je platio piće ili što nosi opake marke. I svaki moderan muškarac također želi sposobnu ženu, što naravno ne znači da on sebi traži sponzora u partnerici. Uostalom, kao da je bitno koji je razlog zašto se dvoje ljudi našlo. Ako je oboma lijepo i obostrano im paše društvo, zašto ikome suditi?!
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Djeca – mogući problem

Druga strana te medalje je da žena zaista mora dobro razmisliti želi li zasnovati obitelj s puno starijim muškarcem. Najveća briga je djeca. Prvenstveno, on vjerojatno već ima dijete u bivšem braku te iz tog razloga mu se možda ni ne da više prolaziti neprospavane noći, pelene i roditeljske sastanke. No ako ima želju, često mu više posvećuje pažnje nego mladi tata koji ganja karijeru, a dijete prepušta mami. Ako ima djecu iz prijašnjih veza, tada je također na vama da se s njima povežete te da i oni vas prihvate.

Upitno vjenčanje i seks

Osim toga, ako ste oduvijek sanjali vjenčanje iz snova, problem bi mogao stvarati njegov nedostatak želje za novim brakom. Žene se, zatim, najviše boje seksa u budućnosti, jer je individualno koliko će muškarac biti aktivan, a može se dogoditi i duže od puno mlađe žene. Također, ne možete baš očekivati da će  50+ muškarac skakati padobranom, ići na rafting ili ludovati s vama do dugo u noć po disko klubovima, ali zato za takve aktivnosti možete organizirati prijatelje – dakako, bliže svojih godina. One koje zaista nisu obuzete ljubavi prema starijem muškarcu, sigurno vide samo loše strane i zamišljaju si kako će im presvlačiti pelene za koju godinu, ali iskreno – koliko ih ne bi danas bilo s Georgeom Clooneyjem  ili Bradom Pittom? I što nedostaje Benu Afflecku?

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Život u dvoje

8 iritantnih rečenica koje mora podnositi gotovo svaka solo žena!

Drama Queen

Jednom davno bila sam romantična. Jednom davno možda sam i vjerovala u ono „da kraja života“.

Suncokreti na oblacima

Često se kraj odnosi na rastanke, odvajanja, razvode, prestanke prijateljstva. Međutim, ne mora kraj nečeg doslovno značiti baš kraj – kraj.

Seks i osjećaji

Prevara u ljubavnom odnosu jedna je od težih izdaja i treba vremena da čovjek nakon ovakvog neugodnog iskustva povrati povjerenje u ljude.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.