Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Odnosi

Vibrator potpuno drugačiji od drugih

Tvoje tijelo, tvoje zadovoljstvo, tvoj način

Novost među vibratorima – engleska tvrtka MysteryVibe ga još naziva i “Jabukom zadovoljstva“. Portal Elite Daily objavio je članak o novom vibratoru naziva Crescendo. Vibrator koji će zadovoljiti svaku ženu, čak i one koje teško dođu do orgazma.

Potpuno fleksibilan sa šest podesivih motora koji možete kontrolirati preko mobilne aplikacije, a na kojoj možete podesiti svaku postavku, brzinu, ugođaj. Ovaj vibrator je drugačiji iz razloga što se prilagođava svakoj anatomiji žene. Stvoren je za jedinstveni užitak svake pojedine žene i predstavlja jedinu igračku za odrasle koja će se prilagoditi onome što vi želite.

vibrator

Sve što ste ikad poželjeli dostići u svom seksualnom životu, ovaj vibrator može. Čak nema ni problema s punjenjem, jer se puni bežično.

Cilj Crescenda je promijeniti stavove žena koje misle da su vibratori potpuno nekorisni i nepraktični. Ovaj vibrator je uglađen, sofisticiran i pametan kao bilo koji pametni telefon. Iako oblikom neobičan, tehnologija koja iza njega stoji pomno je razradila svaki detalj kako bi postigla točno ono za što je namijenjena – užitak. Savija se u nekoliko smjerova i to na način koji vama najbolje odgovara, čime vas pogađa točno tamo gdje vam najbolje odgovara. Tehnologija u službi zadovoljstva nešto nam je najdraže, vama nije?

vibrator

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Jeste li i vi jedna od onih koje smatraju kako je 'normalno' da muškarac vodi glavnu riječ u krevetu, a žena uživa?

Seks

Podsvijest je čudo, ali ponekad i okruženje u kojemu živimo pa su neke stvari i dalje taboo, a među njima i masturbacija.

Seks

Za dobar seks, podmazivanje je važno.

Seks

10 načina kako se pretvoriti u zločestu curu kada je seks u pitanju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.