Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Vichy termalne vode u službi zdrave kože

Osamdeset godina uspješnog rada Vichy je zaokružio novom linijom proizvoda Aqualia Thermal.

Vichy kao sinonim za zdravu i lijepu kožu ispred sebe ima nove izazove. Iako ove godine slavi čak osmo desetljeće svog postojanja, i dalje za vas traži novitete koji vam mogu pomoći u njezi najizraženijeg dijela vašeg tijela. Jedna od najbogatijih termalnih voda u svijetu, koja sadrži čak petnaest minerala, dio je nove linije proizvoda Aqualia Thermal.


Udio Vichy termalnih voda u tim teksturama čak je 10% –  što obećava hidrataciju i zaštitu kože. Nakon nanošenja proizvoda koža ostaje smirena i mekana. Osim toga, ova linija štiti i u ekstremnim uvjetima velikih oscilacija temperatura i vlažnosti.

Konkretno djelovanje podrazumijeva jačanje i zaštitu epidermisa – vanjskog sloja kože. Stoga ona ostaje mekana i nakon korištenja te se stvara hidratacijska mikroklima koja dodatno jača sustav od dehidracije.
Kako bi osjetili dvostruko djelovanje ugode i hidratacije i na svojoj koži, potražite kremu sa bogatom ili laganom njegom, UV faktorom ili Roll on u najbližoj ljekarni.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Linija CICALFATE+ savršeno je rješenje za obnovu, umirenje i pročišćavanje osjetljive, nadražene kože cijele obitelji.

Darivanje

NIVEA vam donosi rješenje za osjećaj zdrave i primjetno mekše kože.

Beauty report

Carroten Intensive Tanning Gel, viralni proizvod s TikToka za brzo tamnjenje koji koristi i Hailey Bieber, može se pronaći i na hrvatskim policama

Darivanje

Brand Ducray nudi idealna rješenja za borbu protiv hiperpigmentacije i postizanje ujednačenog tena.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.