Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Vichy zaštita od znojenja

Linija dezodoransa za reguliranje različitih stupnjeva znojenja.

Znojenje je prirodna pojava koja ima dvije funkcije: osigurava izlučivanje otrovnih proizvoda metabolizma iz tijela i održava stalnu tjelesnu temperaturu. Na tijelu imamo od dva do pet milijuna žlijezda znojnica, koje su najkoncentriranije na dlanovima, tabanima, čelu, pod pazuhom i na prsnom košu. Znoj je sastavljen od 98 do 99% vode. Osim vode sadrži još mokraćevinu, organske kiseline, aminokiseline, mineralne soli, ugljikohidrate, enzime i vitamine. Obično je znoj bez mirisa i boje te sadrži pH između 4 i 6,5. Ipak bakterije na koži mogu uzrokovati oksidaciju i raspad nekih sastojaka znoja, zbog čega nastaje neugodan miris.

Laboratoriji Vichy predstavljaju liniju dezodoransa za reguliranje znojenja, prilagođenu različitim stupnjevima znojenja, potrebama pojedinca i osjetljivoj koži ispod pazuha.

Pored vrućine i fizičkog napora, emocije su glavni razlog prekomjernog znojenja. Intenzivni antitranspirant za reguliranje prekomjernog znojenja koži omogućava da diše. Aktivni sastojak Perspicalm smanjuje povećano znojenje, a patentirani minerali upijaju višak vlage. Cijena Stress Resist Roll On dezodoransa je 85,42 kn.Dezodorans u spreju protiv prekomjernog znojenja jamči dvostruko djelovanje: protiv znojenja i protiv neugodnog mirisa. Suši se odmah nakon nanošenja i ne ostavlja bijele mrlje na koži. Rezultat je suha i glatka koža. Cijena je 77,47 kn.

Roll On dezodorans za reguliranje prekomjernog znojenja djeluje 48 sati. Cijena proizvoda je 77,47 kn. Roll On dezodorans za osjetljivu i depiliranu kožu je dezodorans za reguliranje znojenja, prikladan i za osjetljivu i depiliranu kožu te djeluje 48 sati. Cijena je 75,15 kn.Dezodorans u obliku kreme za reguliranje prekomjernog znojenja djeluje sedam dana. Sadrži soli veličine mikrona, što djeluju u samom središtu žlijezda znojnica i reguliraju znojenje. Uz redovitu upotrebu stupanj znojenja opada iz tjedna u tjedan. Cijena je 75,15 kn.

Vichy Homme dezodorans antiperspirant je s 48-satnim djelovanjem na reguliranje znojenja. Cijena je 75,15 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Kreme sa zaštitnim faktorom trebale bi se koristiti svakodnevno, a ne samo onda kada pomislimo na plažu

Darivanje

Ljekovita i kozmetička svojstva Althea officinalis pretočena u čarobnu liniju L'Erbolario Altea.

Savjeti stručnjaka

Madeži su dobroćudne promjene na koži, a mogu biti u boji kože, smeđi, pigmentirani, plavi, u razini kože ili iznad, na peteljci, s ili...

Darivanje

Održavanje dnevne beauty rutine uz NIVEA Rose Touch liniju za njegu kože pravi je užitak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.