Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Vichy zaštita od znojenja

Linija dezodoransa za reguliranje različitih stupnjeva znojenja.

Znojenje je prirodna pojava koja ima dvije funkcije: osigurava izlučivanje otrovnih proizvoda metabolizma iz tijela i održava stalnu tjelesnu temperaturu. Na tijelu imamo od dva do pet milijuna žlijezda znojnica, koje su najkoncentriranije na dlanovima, tabanima, čelu, pod pazuhom i na prsnom košu. Znoj je sastavljen od 98 do 99% vode. Osim vode sadrži još mokraćevinu, organske kiseline, aminokiseline, mineralne soli, ugljikohidrate, enzime i vitamine. Obično je znoj bez mirisa i boje te sadrži pH između 4 i 6,5. Ipak bakterije na koži mogu uzrokovati oksidaciju i raspad nekih sastojaka znoja, zbog čega nastaje neugodan miris.

Laboratoriji Vichy predstavljaju liniju dezodoransa za reguliranje znojenja, prilagođenu različitim stupnjevima znojenja, potrebama pojedinca i osjetljivoj koži ispod pazuha.

Pored vrućine i fizičkog napora, emocije su glavni razlog prekomjernog znojenja. Intenzivni antitranspirant za reguliranje prekomjernog znojenja koži omogućava da diše. Aktivni sastojak Perspicalm smanjuje povećano znojenje, a patentirani minerali upijaju višak vlage. Cijena Stress Resist Roll On dezodoransa je 85,42 kn.Dezodorans u spreju protiv prekomjernog znojenja jamči dvostruko djelovanje: protiv znojenja i protiv neugodnog mirisa. Suši se odmah nakon nanošenja i ne ostavlja bijele mrlje na koži. Rezultat je suha i glatka koža. Cijena je 77,47 kn.

Roll On dezodorans za reguliranje prekomjernog znojenja djeluje 48 sati. Cijena proizvoda je 77,47 kn. Roll On dezodorans za osjetljivu i depiliranu kožu je dezodorans za reguliranje znojenja, prikladan i za osjetljivu i depiliranu kožu te djeluje 48 sati. Cijena je 75,15 kn.Dezodorans u obliku kreme za reguliranje prekomjernog znojenja djeluje sedam dana. Sadrži soli veličine mikrona, što djeluju u samom središtu žlijezda znojnica i reguliraju znojenje. Uz redovitu upotrebu stupanj znojenja opada iz tjedna u tjedan. Cijena je 75,15 kn.

Vichy Homme dezodorans antiperspirant je s 48-satnim djelovanjem na reguliranje znojenja. Cijena je 75,15 kn.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Na trećem dm beauty breaku dm je predstavio najnovije trendove iz svijeta ljepote i snagu boja koje nas pozivaju na kreiranje autentičnih make up...

Beauty report

Dobra je vijest da su od sada sve L'Occitane trgovine opremljene uređajem za analizu stanja kože koji mjeri šest aspekata kože; hidrataciju, hiperpigmentaciju, elastičnost,...

Trendovi

Sve više muškaraca se želi, na brz i jednostavan način, riješiti dlačica s tijela, u čemu pomaže SHR IPL+RF naprednija verzija IPL tehnologije za...

Zanimljivosti

Osvijestite se – zdravlje kože i lijepa preplanula boja 'postižu se' puno prije skidanja u kupaći kostim i nanošenja krema za zaštitu od sunca.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.