Victoria Beckham oduševila na Tjednu mode u New Yorku

Revije na Tjednu mode u New York u punom su jeku, a sinoć je svoju kolekciju predstavila i Victoria Beckham, čije kreacije već nekoliko sezona podjednako oduševljavaju i zvijezde i ‘obični puk’, prvenstveno sjajnim spojem jednostavnosti, elegancije i ženstvenosti.

U pet godina postojanja njenog brenda na međunarodnoj modnoj sceni, Victoria Beckham je uvijek nastojala stvarati komade koji laskaju ženskoj silueti, a ovog je puta sve okupljene oduševila odmakom od svojih uobičajenih ideja.

viki tekst2Tako su haljine čistih linija omekšane lepršavijima tkaninama, koje ne drže čvrstu formu, ocrtavajući obline. Kao zanimljiv detalj pojavljuje se zlatni lanac – kako na kaputima tako i na torbama, dok su crna i bijela boja ostale na tronu spektra bivše spajsice. Kao ključni komadi pojavljuju se crveni modeli poput haljine s kratkim rukavima i hlača širokih nogavica. Victoria Beckham u svojoj novoj kolekciji za jesen/zimu 2014./2015. kao da govori ženama – opustite se, ali ostanite elegantne.

A da se opustila i da ima potpunu podršku svoje obitelji potvrđuju i slike s revije. Umirovljeni nogometaš, David Beckham, tako je ponosno sjedio u prvom redu modne revije svoje supruge i budno pazio na svoje četvero djece – sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kćer Harper Seven, koja mu je sjedila u krilu.

Prije revije obitelj joj je porukom ‘Sretno, mama. Vole te David, Brooklyn, Romeo, Cruz i Harper’ poželjela sreću, a ona je poruku objavila na svom Twitteru.

VIKI poruka