Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Video: Digitalni The Beatles

Objavljena cjelovita službena diskografija albuma The Beatles.

Kompletni originalni The Beatles katalog remasteriran je u suradnji Apple Corps Ltd. i EMI Music-a, a 9. travnja je objavljena i iščekivana video igrica “The Beatles: Rock Band“.Bit će objavljena dva Beatles box seta – Stereo i Mono Box. Svaki će biti pakiran u repliku originalnog omota. Uz to je priložena knjižica s novijim ali i originalnim zapisima, te nekim rijetko objavljenim fotografijama.U ograničenom razdoblju svakom CD-u bit će dodan i kraći dokumentarac o albumu.

Skladbe legendarne liverpulske grupe masterirali neki od najboljih producenata četiri godine uz uporabu najsuvremenije tehnologije, ali se pazilo i na autentičnost originalnih snimaka.

Stereo box set


Stereo diskografija obuhvaća 12 albuma Beatlesa s popisom pjesama i omotima istim kao i na izdanju  “Magical Mystery Tour“, dok je ranije dvostruko izdanje. „Past masters Vol. I i II“ objavljeno kao jedan naslov.Po prvi puta prva četiri albuma bit će dostupna u cijelosti s stereo zvukom.

U svakom CD pakiranju, knjižica sadrži detaljne povijesne činjenice kao i informacije o samom snimanju albuma, te mini dokumentarac.

Deseterostruki mono box set

Box set napravljen je za kolekcionare jer na jednom mjestu okuplja deset albuma u njihovom originalnom mono miksu plus dva dodatna nanovo mono masterirana diska.

Kao dodatni bonus, mono izdanja “Help!“ i „Rubber Soul“ uključuju i originalan stereo miks iz 1965. koji dosada nisu objavljen na CD-u. Albumi će biti pakirani u mini-vinil CD replike s originalnim sačuvanim sadržajem.
Stereo Albumi (dostupni pojedinačno i u svi zajedno u stereo boxu)

Please Please Me
With The Beatles
A Hard Day’s Night
Beatles For Sale
Help!
Rubber Soul
Revolver
Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band
Magical Mystery Tour
The Beatles
Yellow Submarine
Abbey Road
Let It Be
Past Masters„The Beatles in Mono“ (samo u box setu)

Please Please Me
With The Beatles
A Hard Day’s Night
Beatles For Sale
Help!
Rubber Soul
Revolver
Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band
Magical Mystery Tour
The Beatles
Mono Masters

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Svjetski poznata glazbena škola Yamaha Music School Hrvatska, koja broji više od 500 polaznika iz Rijeke, Čakovca i Zagreba, snimila je Božićni medley, izvedbu...

Zanimljivosti

Je li moguće vizualizirati ljubav oslikavajući ju mislima uz glazbu? Nova skladba pijanista i skladatelja Zvjezdana Ružića pod nazivom ‘Portrait of D.W.’ prikazuje kako...

Zanimljivosti

Dan otvorenih vrata Yamaha Music School Zagreb, 21. listopada od 12 do 20 sati, prilika je za isprobavanje jedinstvenih Yamaha Music School popularnih glazbenih...

Događanja

A tko zna? Gledanje dokumentaraca može potaknuti djecu da otkriju novu strast ili poziv.

Advertisement