Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Moj dom

VIDEO: Stanovi na akciji

Raiffeisenbank Austria od sutra nudi 555 stanova po akcijskim uvjetima.

Tržište nekretnina dobilo je novi poticaj – od sutra će se stanovi moći kupovati pod posebnim uvjetima u akciji koju je Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) nazvala "Prostor za preokret". Osim ove banke, u akciju povoljnije kupnje uključilo se i 25 građevinskih tvrtki.

Hrvatskim građanima bit će ponuđeno 555 stanova u prvoj od nekoliko tranši od ukupno 1329 koliko ih financira RBA.

Tri modela stambenih kredita

RBA nudi tri akcijska modela stambenih kredita s popustima od 10 do 25 posto. Sami graditelji snizili su cijene od 10 do 29 posto. Konačni učinak bit će povećana kupovna moć hrvatskih građana. Pretvarajući popuste u stambene površine u RBA procjenjuju da ovime osigurali od 24 do 48 posto veće kvadrature za isti iznos kredita.

– Kupci zainteresirani za stanove veličine oko 50 četvornih metara svoj stan mogu po akcijskim uvjetima koje nudi RBA isplatiti 8 do 10 godina ranije u odnosu na maksimalni rok otplate od 30 godina,- rekao je predsjednik Uprave Raiffeisen Consultinga Dražen Nikolić.

Akciju „Prostor za preokret“ u Novinarskom domu predstavili su još član Uprave RBA Mario Žižek, izvršni direktor Sektora poslovanja sa stanovništvom RBA Ivan Vidaković te predstavnik 25 investitora uključenih u akciju – Krešimir Klarić iz tvrtke Plisten gradnja i Damir Perić iz tvornice namještaja Trokut d.d. Novska.

Uključeni i proizvođači namještaja

U akciju RBA također s popustima su se i uključila dva hrvatska proizvođača namještaja.

Na kojim se lokacijama nude stanovi i pod kojim uvjetima bit će objelodanjeno za nekoliko sati na dva internetska portala. Pojedinosti će se biti od ponoći dostupne na www.limun.hr i www.njuškalo.hr. Također, tu će se moći pratiti rezultati tijeka akcije "Prostor za preokret" sve do 10. lipnja ove godine, odnosno dok se ne prodaju stanovi stavljeni u akcijsku ponudu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

FOREO je za ovaj Majčin dan pripremio odlične ponude u kojima će kultni skincare gadgeti od 28. travnja do 8. svibnja biti sniženi do...

Moj dom

Evo našeg vodiča o tome kako pretvoriti stan u prostor za Airbnb najam.

Zanimljivosti

Ako želite nekoga darovati ili razveseliti samoga sebe, razmislite o kvalitetnim privjescima s umjetničkom notom iz radionice domaćeg brenda – Zlatarne Dodić.

Događanja

La Verna, udruga koja svojim aktivnostima pruža podršku palijativnim bolesnicima, prošle je godine javnosti predstavila akciju pod nazivom „ZaČin ljubavi“.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.