Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

VIDEO: Stanovi na akciji

Raiffeisenbank Austria od sutra nudi 555 stanova po akcijskim uvjetima.

Tržište nekretnina dobilo je novi poticaj – od sutra će se stanovi moći kupovati pod posebnim uvjetima u akciji koju je Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) nazvala "Prostor za preokret". Osim ove banke, u akciju povoljnije kupnje uključilo se i 25 građevinskih tvrtki.

Hrvatskim građanima bit će ponuđeno 555 stanova u prvoj od nekoliko tranši od ukupno 1329 koliko ih financira RBA.

Tri modela stambenih kredita

RBA nudi tri akcijska modela stambenih kredita s popustima od 10 do 25 posto. Sami graditelji snizili su cijene od 10 do 29 posto. Konačni učinak bit će povećana kupovna moć hrvatskih građana. Pretvarajući popuste u stambene površine u RBA procjenjuju da ovime osigurali od 24 do 48 posto veće kvadrature za isti iznos kredita.

– Kupci zainteresirani za stanove veličine oko 50 četvornih metara svoj stan mogu po akcijskim uvjetima koje nudi RBA isplatiti 8 do 10 godina ranije u odnosu na maksimalni rok otplate od 30 godina,- rekao je predsjednik Uprave Raiffeisen Consultinga Dražen Nikolić.

Akciju „Prostor za preokret“ u Novinarskom domu predstavili su još član Uprave RBA Mario Žižek, izvršni direktor Sektora poslovanja sa stanovništvom RBA Ivan Vidaković te predstavnik 25 investitora uključenih u akciju – Krešimir Klarić iz tvrtke Plisten gradnja i Damir Perić iz tvornice namještaja Trokut d.d. Novska.

Uključeni i proizvođači namještaja

U akciju RBA također s popustima su se i uključila dva hrvatska proizvođača namještaja.

Na kojim se lokacijama nude stanovi i pod kojim uvjetima bit će objelodanjeno za nekoliko sati na dva internetska portala. Pojedinosti će se biti od ponoći dostupne na www.limun.hr i www.njuškalo.hr. Također, tu će se moći pratiti rezultati tijeka akcije "Prostor za preokret" sve do 10. lipnja ove godine, odnosno dok se ne prodaju stanovi stavljeni u akcijsku ponudu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Modna platforma GLAMI.hr provela je još jedno istraživanje kojim otkriva kakva su razmišljanja hrvatskih potrošača o kupovini modnih komada odjeće i obuće nadolazećeg Black...

Fashion report

Nazovite prijatelje, okupite svoju obitelj, ljubimce i dođite u Designer Outlet Croatia gdje, uz osiguranu zabavu, možete isprobati i kupiti svoje omiljene dizajnerske brandove.

Moj dom

Nije važno jeste li vlasnik ili iznajmljujete, životni prostor - pretvorite ga u pravu oazu mira, harmonije, blagostanja i pozitivne energije...

Zanimljivosti

Nakon što je akademska godina završila i studenti 'pobjegli' iz gradova doma, počinje borba za stanove.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.