Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Vikend je rezerviran za najmlađe

Uskoro 12. Dani beba, djece i trudnica

Sajam Dani beba, djece i trudnica najveći je specijalizirani sajam te tematike u ovom dijelu Europe, a organizira se od 2007. godine i to dva puta godišnje: u proljeće u Zagrebu i na jesen u Splitu.Od prošle godine, zbog potrebe za još kvalitetnijim izložbenim prostorom, sajam se sa Zagrebačkog velesajma preselio u shopping centar Westgate. U tri sajamska dana posjetilo ga je preko 70.000 posjetitelja, čime spada u najposjećenije sajmove u Hrvatskoj.

Ove godine Dani beba, djece i trudnica ponovno će se održati u velebnom zdanju shopping centra Westgate u Zaprešiću, najvećeg shopping centra u Hrvatskoj. U ugodnom interijeru posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj, koje nude proizvode namijenjene trudnicama, bebama i djeci. Neke od njih su: Adax, Bauerfeind, BeSafe, Chicco, Dukatino, Emporium, Magic Baby, Nestle, Podravka, Tintilinić, Violeta…

Dani beba, djece i trudnica omogućavaju da se na jednom mjestu roditelji upoznaju s novitetima, degustiraju nove proizvode, dobiju korisne savjete prodajnog osoblja te da u današnjim recesijskim vremenima ostvare nadasve atraktivne popuste koji su kroz godine posatali tradicija ovog događanja. Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupiti brojni dječji zborovi, plesne skupine, animatori, a posjetitelje očekuju mnogobrojne nagradne igre. Uz sve to, djeca se mogu zabaviti u brojim igraonicama, radionicama i crtaonicama izlagača na sajmu, a bebice se mogu podojiti ili premotati u kutku za prematanje.Na sajmu će sudjelovati preko 100 izlagača i izvođača, a ove godine se pridružila i Lego igraonica Kockica koja je priredila i natjecanje na temu Lego kreacija. Na taj način će i nešto starija djeca na sajmu pronaći tematski kutak za sebe. I konačno, u Westgate centru djecu čeka i besplatna igraonica Kid’sWorld – najveća dječja igraonica u Hrvatskoj.

eMagazin

Kao novitet ove je godine uveden i digitalni, multimedijalni magazin sajma koji se osim na osobna računala može spremiti i pregledavati na smart telefonima i tabletima. Tako se na sajmu direktno mogu pregledavati tlocrt sajma i pozicije izlagača ili provjeriti kad su nagradne igre i nastupi na pozornici. U eMagazinu se nalaze i druge zanimljive, stručne teme vezane za tematiku sajma, uspavanka, recepti, informacije o proizvodima i novitetima. A ako posjetitelji i nakon sajma zatrebaju kontakte izlagača, dovoljno je samo otvoriti eMagazin i otići na stranice s popisom izlagača. eMagazin možete preuzeti sa službenih web stranicama sajma, od početka travnja i spremiti ga na mobilne uređaje kao aplikaciju ili pdf za čitanje offline. A besplatno će biti dostupan sve do sljedećeg sajma u Splitu.Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno je mjesto za sve mlade roditelje, djecu i trudnice. O svim aktivnostima tijekom održavanja sajma organizator će obavještavati putem službene facebook i internetske stranice.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Nazovite prijatelje, okupite svoju obitelj, ljubimce i dođite u Designer Outlet Croatia gdje, uz osiguranu zabavu, možete isprobati i kupiti svoje omiljene dizajnerske brandove.

Zanimljivosti

Split je u petak bio domaćin nezaboravne proslave organizirane povodom nedavnog otvaranja prve HUGO poslovnice u Splitu, ali i u cijeloj Hrvatskoj.

Gastronomija

Zagreb Burger Festival se sprema zasjati i zamirisati neodoljivim mesnim mirisima od 8. do 18 rujna na Trgu dr. Franje Tuđmana.

Zanimljivosti

Boris Hanžeković memorijal - WA Continental Tour Gold miting ove godine donosi čak tri dana vrhunske atletike.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.